Arhiv novic 21.01.2023

Varnost skakalnega centra vprašljiva (FOTO)

Slovenske novice 21.01.2023
Prenova je nujna v štirih letih, pravi glavni trener Žiga Mandl. V klubu Ilirija vadi 90 mladih skakalcev. Skakalnic leta 1972 v dolini v Mostecu v Krajinskem parku Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib niso zgradili naključno: »Tam je pravo malo… »

Žan Papič se je lotil poezije

Slovenske novice 21.01.2023
Vsestranski Žan Papič se lahko pohvali z edinstveno zbirko Steklena glava. Igralec, voditelj in stand up komik Žan Papič je k svoji bogati zbirki projektov dodal prav posebnega, in sicer je izdal zbirko poezije Steklena glava. Ker tako čuti in se za… »

Zimski prometni režim na Pokljuki

Gorenjski utrip 21.01.2023
Pokljuka je v zimski sezoni priljubljen cilj za izvajanje različnih rekreacijskih dejavnosti. Planota se nahaja v zavarovanem območju Triglavskega narodnega parka, kjer je število parkirnih mest omejeno, parkiranje je dovoljeno le na označenih… »

Dnevni horoskop za nedeljo, 22. januarja 2023

Zurnal24 21.01.2023
Vse, kar vas bo obdajalo, bo simboliziralo privlačno energijo. Godili vam bodo komplimenti, še bolj pa boste zadovoljni, če boste končno prejeli kakšen odgovor na svoje vprašanje. Posebno zanimivo bo tisto, kar vam je bilo do sedaj nekoliko nejasno… »

Mojca Debelak: Smo v karmičnih letih človeštva

Slovenske novice 21.01.2023
Odkar so se ji po globoki transformativni izkušnji mamine smrti odstrle tančice nevidnih svetov in okrepile duhovne sposobnosti, pomaga ljudem z različnimi tehnikami, kot so hipnoterapija, medijstvo, djotiš, karmična diagnostika … V času… »

Varčni Pahor v letaku videl akcijo in pohitel v trgovino: uganete kaj je kupil? (FOTO)

Slovenske novice 21.01.2023
Nekdanji predsednik se je odpravil po nakupih. Nekdanji predsednik države Borut Pahor si je v letaku ogledal izdelek za čiščenje doma in opazil, da je celo v akciji. Pahor se je kar sam odpravil po nakupih in sreča je bila na njegovi strani. Izdelek… »

To je zadnja fotografija vesele družbe pred pokolom: Niti slutili niso, kaj jih čaka ...

Slovenske novice 21.01.2023
Svojci usmrčenih vojakov ne verjamejo uradni različici, ki pravi, da je do napada prišlo zaradi uporabe mobilnih telefonov. Ruski mediji so objavili zadnjo fotografijo ruskih vojakov, kako v novoletni noči sedijo za obloženo mizo samo nekaj… »

Z 250 km/h pobegnil 41 policijskim vozilom, za njim se je podal helikopter

24ur 21.01.2023
Kar 41 nemških policijskih vozil je lovilo pobeglega voznika, ki je v napačno smer vozil z 250 kilometri na uro. A vozniku je policistom uspelo pobegniti, zaradi česar se je za njim podal še helikopter. Nemška policija je lovila voznika športnega… »

Grčija na meji s Turčijo širi ograjo: 'Ne varuje le nas, pač pa celotno Evropo'

24ur 21.01.2023
Grčija bo zaradi zaskrbljenosti pred prihodom množice migrantov skoraj podvojila dolžino pet metrov visoke jeklene ograje na meji s Turčijo. Diplomate Evropske unije ob tem opominjajo, da ograja pomaga varovati celotno Evropo, ne le njihove države… »

92-letna babica sošolkam: "Imam 6 milijonov sledilcev, ve pa gnijete pod rušo"

Zurnal24 21.01.2023
Kot srednješolka ni bila med priljubljenimi, danes njene duhovite videe spremlja 7 milijonov ljudi. 92-letna babica Droniak (grandma_droniak) je osvojila Tik Tok. Ima kar 7 milijonov sledilcev, njeni videi pa tudi čez 50 milijonov ogledov. Nedavno je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem