Arhiv novic 21.01.2023

ILKA ŠTUHEC SPET NA VRHU STOPNIČK: "Enostavno sem čutila danes, da je ta dan" (VIDEO)

Regional 21.01.2023
Ilka Štuhec je po dolgih 49 mesecih znova zmagovalka tekem svetovnega pokala alpskih smučark. Šampionka iz Maribora je dan po drugem mestu naredila še en korak naprej in zmagala na smuku v Cortini d'Ampezzo. V prvi izjavi po zmagovalni vrnitvi je… »

Huda tragedija: V Termah Ptuj se je utopil otrok

Nova 24TV 21.01.2023
Foto: iStock Okrog 12.30 smo bili na PU Maribor obveščeni o dogodku na območju PU Maribor, kjer se je v bazenu utapljal otrok. Otroka so odpeljali v bolnišnico, a je kljub zdravstveni pomoči v bolnišnici umrl. Kot piše na Upravi RS za zaščito in… »

Neverjetno, sneg tudi na tem hrvaškem otoku

Zurnal24 21.01.2023
S pravimi zimskimi razmerami se soočajo tudi na Hrvaškem. Prava zima je te dni dosegla tudi naše južne sosede, tamkajšnji vremenoslovci tudi za prihodnji teden napovedujejo zimske razmere. To jutro močan veter precej otežuje promet na hrvaških… »

Kobajaši v finalu do druge zmage v Saporu, Domen Prevc četrti

RTV Slovenija 21.01.2023
Rjoju Kobajaši je sijajen konec tedna na olimpijski skakalnici Okurajama v Saporu zaokrožil z drugo zmago. V finalni seriji je pristal pri 143 metrih in za 12 točk ugnal Halvorja Egnerja Graneruda. Domen Prevc je končal na odličnem četrtem mestu… »

Vročina ni prišla do živega Dončiću

Delo 21.01.2023
Košarkarji moštva Dallas Mavericks so v ligi NBA brez večjih težav odpravili igralce kluba Miami Heat. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je popeljal Dallas Mavericks do prepričljive zmage v ligi NBA nad moštvom Miami Heat (115:90)… »

Novoletni polet s falconom je stal 7 tisoč evrov: Po izračunu Klakočarjeve bi bila pot z avti dražja

Nova 24TV 21.01.2023
Predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič (Foto: STA) Ob novoletnem obisku predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič na Dunaju so se številni spraševali o smotrnosti letenja v to mesto. Še posebej po tem, ko je bila Urška Klakočar… »

Britanci o zatišju, medtem pa močan sunek Rusov

Zurnal24 21.01.2023
V strateško pomembni regiji Zaporožje so se ta teden po več mesecih skoraj zamrznjene fronte okrepili spopadi. Ruska vojska je danes sporočila, da so njene sile začele z ofenzivo v ukrajinski regiji Zaporožje, ki si jo je Rusija, poleg regij Herson… »

NA KOČEVSKEM IŠČEJO OBNEMOGLA PLANINCA: Zaradi slabega vremena reševalna akcija poteka brez helikopterja

Regional 21.01.2023
Na Goteniškem Snežniku v občini Kočevje je zgodaj popoldne stekla obsežna reševalna akcija dveh obnemoglih planincev, od katerih je eden dobil omrzline na nogah. Sprva je poletel helikopter, a se je moral zaradi slabega vremena vrniti v bazo. Gorski… »

Knorr z devetimi zadetki zagotovil Nemcem gladko zmago in vstopnico za četrtfinale

RTV Slovenija 21.01.2023
Na rokometnem svetovnem prvenstvu na Poljskem in Švedskem je znanih šest od osmih četrtfinalistov. Potem ko so si v petek mesto med osem zagotovile Španija, Francija in Švedska, so si ga v soboto še Egipt, Nemčija in Norveška. V skupini 3 je… »

Turnega smučarja pod Uršljo goro poškodoval plaz

Dnevnik 21.01.2023
Na območju Uršlje gore se je danes nekaj pred 11. uro turnemu smučarju med spustom sprožil snežni plaz in ga odnesel okoli 400 metrov po pobočju. Poškodovanca so s helikopterjem prepeljali v bolnišnico v Slovenj Gradcu, je objavila uprava za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem