Arhiv novic 22.01.2023

Na Kitajskem so pozdravili leto vodnega zajca, tamkajšnja praznovanja končno neokrnjena

RTV Slovenija 22.01.2023
Tudi po lunarnem koledarju se je začelo novo leto. To bo v znamenju vodnega zajca – v kitajski kulturi velja za simbol dolgoživosti, miru in blaginje. Z odpravo covidnih ukrepov so Kitajci spet lahko obiskali sorodnike, ki živijo v bolj oddaljenih… »

SCENE, KI JIH ŽENSKE HOČEJO DOŽIVETI: Med njimi predajanje strastem pred ogledalom

Regional 22.01.2023
Pornografski/erotični filmi nikakor niso vedno dobra šola, saj je npr. veliko prizorov nerealnih, prisotnost neprijetne bolečine je zamaskirana kot užitek in poze niso niti udobne niti ne prinašajo spolnega zadoščenja. Kljub temu je v njih videti… »

Poziv upravi in vladi

Gorenjski glas 22.01.2023
Sindikat poštnih delavcev je prejšnji teden vlado in upravo Pošte Slovenije pozval, naj poskrbita, da bo izvajanje njihove temeljne dejavnosti država ustrezno ovrednotila in financirala. Maribor – Kot pravijo, morajo neustrezno financiranje države… »

Podrti šotor bodo nadomestili z novim

Gorenjski glas 22.01.2023
Naklo – Pod težo novozapadlega snega je v ponedeljek zgodaj zjutraj popustil šotor, ki je pokrival drsališče v Mladinskem športnem centru v Naklem. Župan Ivan Meglič je v sredo povedal, da so ruševine odstranili in drsališče pripravili za… »

Brez dela ni jela

Gorenjski glas 22.01.2023
Marsikdo bi ob zvokih delovnih strojev v poznih večernih urah pomislil, da se je nekomu zmešalo, vendar, kot pravi star slovenski pregovor, »brez dela ni jela« in brez dela, ki ga marljivi delavci opravljajo tudi ponoči, se jeseniško trgovsko… »

Metka Sparavec Malenko in Katja Fain: Usodi ne moreš pobegniti

Slovenske novice 22.01.2023
Metka je dobitnica prve medalje za slovensko žensko plavanje in prva plavalka, ki so jo leta 1999 športni novinarji izbrali za športnico Slovenije. Čeprav je po koncu kariere poskušala početi še druge stvari, jo je usoda vedno znova vodila k… »

Terezija Balaževič: izdeluje rože in piše pesmi (FOTO)

Slovenske novice 22.01.2023
Njen dom je poln cvetja iz krep papirja. Prvi šopek je naredila ob predstavitvi svoje pesniške zbirke in požela val navdušenja. Iz krep papirja, strokovno cvetnega papirja, rože na Slovenskem izdelujejo že lep čas. Menda začetki segajo v drugo… »

Princesa noče zapustiti doma: Z vso silo bom branila svojo pravico

Slovenske novice 22.01.2023
Pokojni je Riti Boncompagni Ludovisi v oporoki dovolil, da v vili ostane do smrti. Sinovi so izpodbijali njegovo zadnjo voljo. Po smrti italijanskega princa Nicola Boncompagnija Ludovisija njegova vdova Rita polni stolpce tamkajšnjih medijev zaradi… »

Rolls-Royce: šest tisoč naročil po pol milijona

Slovenske novice 22.01.2023
Lani dosegel nov prodajni rekord; polna knjiga naročil, tudi za električnega spectra. Leta 2022 se večina industrije spominja po pomanjkanju sestavnih delov in manjših dobavah. To velja tudi za BMW in Volkswagen, a če kaj, so se v obeh koncernih… »

Če boste vsak dan masirali točko med palcem na nogi in prstom zraven, se bo zgodilo tole ...

Slovenske novice 22.01.2023
Na našem stopalu je ena točka, ki lahko močno vpliva na delovanje telesa in naše počutje. Zvedite, zakaj bi morali vsak dan masirati točko med palcem na nogi in prstom zraven. Po tradicionalni kitajski veščini akupresure so na našem telesu… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem