Arhiv novic 22.01.2023

'Z leopardi in challengerji bomo nepremagljivi!'

24ur 22.01.2023
To je sporočilo vojakov s fronte blizu Bahmuta, ki ga je v svet ponesla ekipa britanske televizije Sky News. V tem trenutku so ukrajinske sile pretežno odvisne od starih ruskih tankov še iz časa Sovjetske zveze. Vojaki so novinarski ekipi zaupali… »

Boscarol: Vse, kar Levica govori, da bi se moralo delati, delam jaz, oni pa samo govorijo

Nova 24TV 22.01.2023
Ustanovitelj družbe Pipistrel Ivo Boscarol (Foto: STA) Vlada Roberta Goloba je v pol leta vladanja potegnila številne poteze, uperjene proti podjetnikom, čeprav so ti edini, ki polnijo državno blagajno. Nasploh so podjetniki postali nekakšna tarča… »

Nad skrbnika odpisanih živali z lažno ovadbo

Slovenske novice 22.01.2023
Tožilka potrebovala skoraj dve leti, da je zavrgla ovadbo zoper Jožeta Rožmanca. ZOO park Rožman na Vrzdencu pri Horjulu s skrbnikom Jožetom Rožmancem na čelu že skoraj 50 let skrbi za zavržene, odpisane, poškodovane in maltretirane živali… »

Policija ga je ustavila, potem pa ugotovila vse to

Slovenske novice 22.01.2023
Policisti so mu avtomobil zasegli, registrske tablice pa bodo poslali pristojnemu upravnemu organu. Jeseniški policisti so imeli danes okoli pol enih zjutraj v postopku voznika, ki je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja za to… »

Z divjim veseljačenjem znani rocker zapravil zakon (FOTO)

Slovenske novice 22.01.2023
Noel Gallager se po 22 skupnih letih ločuje od Sare McDonald. Vanjo se je zaljubil na prvi pogled, ko je bil še poročen s prvo ženo. Noelu Gallagherju, ki je bil prva kitara in glavni tekstopisec britanskega rockerskega benda Oasis, in Sari MacDonald… »

Tretjina Slovencev še vedno živi udobno, a cene hrane so občutno poskočile

Slovenske novice 22.01.2023
Očitna visoka rast življenjskih stroškov traja že skoraj eno leto. A draginja nas tepe manj od evropskega in globalnega povprečja. Najprej zaradi epidemične situacije, od konca februarja lani pa še zaradi vojne vihre v Ukrajini se tako rekoč ves… »

V okolju vlada belina: največ ga je zapadlo v višjeležečih predelih severne Slovenije

Slovenske novice 22.01.2023
Sneg je za naravo in vodne zaloge nujno potreben, težak in moker pa povzroča precej preglavic. Po nadpovprečno topli prvi tretjini zime nas je v začetku tega tedna zajelo prvo obilnejše sneženje tudi v nižinah. Sneg je za naravo in vodne zaloge… »

Srednjeročna napoved: Prava zima tudi februarja?

Zurnal24 22.01.2023
Snegu in pravim zimskim razmeram ni videti konca. Kako pa nam kaže za naprej? "Padavin kar ni videti konca, ko se je teden dni nazaj arktični zrak spustil v Sredozemlje je bilo jasno da ne bo ostalo samo pri enem poslabšanju. Mrzel zrak je ustvaril že… »

Na avtocesti poškodovali podvozje, čakali celo na odvoz. To je razlog.

Zurnal24 22.01.2023
Na nevšečnosti so naleteli trije vozniki. Na primorski avtocesti so trije vozniki zjutraj povozili kamenje, ki je poškodovalo podvozje vozil, na spletni strani poročajo klegi z mmcja, ki dodajajo, da ni izključeno, da je kamenje padlo s tovornjakov… »

Zdrava priprava hrane glede na vrsto posode

Necenzurirano 22.01.2023
Ob kupovanju nove posode za kuhanje je smiselno premisliti, kaj vse bomo pripravljali v njej, saj je danes na voljo posoda iz različnih materialov. Najpogosteje se odločamo za posodo iz emajla, nerjavnega jekla, bakra, teflona in keramike. Emajl… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem