Arhiv novic 23.01.2023

Še ena biografska vloga za Ramija Maleka – upodobil bo Busterja Keatona

RTV Slovenija 23.01.2023
Rami Malek, ki je za svojo prejšnjo upodobitev kultnega zvezdnika (v Bohemian Rhapsody) dobil oskarja, se zdaj dogovarja za glavno vlogo v seriji o karieri igralca Busterja Keatona. Serijo bo režiral in produciral Matt Reeves, režiser lanskega Batmana… »

Pomanjkanje energije? Uravnovesite došo kapha

Slovenske novice 23.01.2023
Povezano je z depresijo, pomanjkanjem energije. Omejimo sedeče delo in bodimo čim bolj aktivni. Ajurveda depresijo, žalost, pomanjkanje energije pogosto povezuje z neravnovesjem doše kapha. Ker je ta doša počasna, nam v iskanju ravnovesja pomaga… »

Komentar Mihe Šimnovca: Ilka kakor Mikaela

Slovenske novice 23.01.2023
Z določenimi spremembami je v ekipi Ilke Štuhec zavel nov veter. Rezultati so tu: po sušnih štirih letih je spet slavila zmago. Pozornejši ljubitelji alpskega smučanja imajo zagotovo še vedno pred očmi kalvarijo ameriške zvezdnice Mikaele… »

Minister Igor Papič išče reprezentativno pisarno

Dnevnik 23.01.2023
Državni zbor bo danes potrdil razširjeno in prenovljeno ministrsko ekipo, v kateri bo sedelo 19 ministrov. Z izvolitvijo vlade imajo zdaj po nekaterih ministrstvih na voljo štiri mesece za ureditev, kje bodo sedeli ministri. Najbolj se zapleta na… »

Ob prihodu domov je zalotila vlomilca, ki si je postregel s hrano

Necenzurirano 23.01.2023
V Švici je zanimanje požela zgodba o vlomilcu, ki je mirno počakal na stanovalca. Zgodilo se je že 14. januarja, švicarski mediji pa so danes objavili prigodo, ki jim jo je zaupala C.L. iz Insa ob Neuchatelskem jezeru. Ko sta se zvečer z možem… »

Toni deli vrtnice, Ksenija na protestnem dopustu

24ur 23.01.2023
Na skupinskem zmenku je sanjski moški Toni Šćulac z vrtnicama osrečil Amro in Mario. Ksenija pa je še naprej protestirala, ker se je v bitko za Tonijevo srce vrnila Polina, tokrat si je vzela dopust. Sanjski mojster žara Potem ko se je v bitko za… »

Na Voglu bodo še okrepili poletno turistično ponudbo

RTV Slovenija 23.01.2023
Žičnice Vogel, ki imajo že vrsto let dober obisk tudi v poletni sezoni, bodo poletno turistično ponudbo letos še okrepile. Postavili bodo novo panoramsko krožno kabinsko žičnico, pripravljajo pa tudi kolesarski park, arheološko pot, kulinarično… »

Dnevni horoskop za torek, 24. januarja 2023

Zurnal24 23.01.2023
Spretni v zaznavanju stvari iz drugačnega vidika se lahko zanesete na pozitivne rešitve. Znali boste ponuditi nasvet, ko bo to potrebno. Spoštovali vas bodo zaradi razumnega, poštenega pristopa do situacij, ter prijaznosti. Uspevalo vam bo… »

Kako preživeti Dakar, če si za vse sam #video

SiolNET 23.01.2023
Teden dni po koncu relija Dakar nam Simon Marčič s pomočjo snemalca Denisa Janežiča ponuja vpogled v zakulisje najtežje vzdržljivostne dirke na svetu. Nastopal je v kategoriji brez ekipe in se moral tako sam spopasti z vsemi izzivi, tudi s predrto… »

Zdravje gre skozi želodec

Slovenske novice 23.01.2023
Le z močnim imunskim sistemom se lahko učinkovito borimo proti sezonskim obolenjem in pomagamo odganjati kronične bolezni. Zimsko obdobje je običajno čas, ko se najbolj posvečamo krepitvi odpornosti, od izbruha pandemije pa so naša prizadevanja, da… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem