Slovenija arhiv novic 23.01.2023

Tožilstvo je zavrglo prijavo KPK zaradi projekta avtocestne policije

24ur 23.01.2023
Posebni oddelek Specializiranega državnega tožilstva je po naših informacijah zavrgel prijavo Komisije za preprečevanje korupcije (KPK), ki se je nanašala na sume kaznivih dejanj pri projektu avtocestne policije. Po opravljeni reviziji domnevno… »

Tošićev odvetnik o vrabcu v roki in golobu na strehi

Dnevnik 23.01.2023
Potem ko je minuli teden sodni senat pod vodstvom Marjete Dvornik sprejel priznanje krivde Dragana Tošića in Jakoba Remškarja, se je v ponedeljek to zgodilo še v primeru osmih soobtoženih. »Mogoče bi bil najbolj na mestu slovenski pregovor, velja… »

Navijač je udaril Dončića, poglejte, kaj je sledilo (VIDEO)

Slovenske novice 23.01.2023
Dallasu četrti poraz na zadnjih petih tekmah. Košarkarji Dallas Mavericks so doživeli triindvajseti poraz v sezoni oziroma četrtega na zadnjih petih tekmah. Na domačem parketu so morali kljub 29 točkam slovenskega asa Luke Dončića priznati premoč… »

Janković ne priznava, da ima z zdravstvom hud problem

Nova 24TV 23.01.2023
Župan občine Ljubljana Zoran Janković se izogiba odgovornosti za stanje v zdravstvu. (Foto: STA) Župan Ljubljane Zoran Janković je mestnim svetnikom odgovoril, da so za probleme v zdravstvu krivi drugi, še naprej pa podpira direktorico Zdravstvenega… »

Švedski politik je pred turško ambasado zažgal Koran. Erdogan sedaj vleče drastične poteze!

Nova 24TV 23.01.2023
Foto: epa Sežig knjige Koran na Švedskem je razjezil Turčijo in zaustavil načrtovana pogajanja za vstop v Nato, pišejo tuji mediji. Finska in Švedska sta izpolnili pogoje za vstop v zvezo Nato, je sicer novembra lani ob obisku v Turčiji dejal… »

Koalicijski poslanci podpisali zavezo za sodelovanje pri izvedbi zdravstvene reforme

Dnevnik 23.01.2023
Poslanci Gibanja Svoboda, SD in Levice so danes uskladili in podpisali zavezo za sodelovanje in podporo pri izvedbi zdravstvene reforme, so sporočili iz koalicije. Svoj podpis pod zavezo, ki sicer vključuje 10 prioritet za izvedbo zdravstvene reforme in… »

16-letnega Ivana mrtvega našli na krošnji drevesa

Necenzurirano 23.01.2023
Na Hrvaškem se je včeraj zvečer pripetila strašanska prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil 16-letni fant. Včeraj ob približno 20. uri je v naselju Veliko Korenovo jugovzhodno od Bjelovarja ugasnilo življenje 16-letnega mladeniča… »

Sloveniji deseto mesto na SP in kvalifikacije za olimpijske igre

24ur 23.01.2023
Rokometaši Danske so si v današnjih tekmah 3., zadnjega kroga drugega dela svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem kot zadnji priigrali četrtfinale. Za ta dosežek so premagali Egipt s 30:25. Že pred tem so imeli nadaljevanje SP zagotovljeno… »

»To ni več hibridna vojna, ampak skoraj prava«

Mladina 23.01.2023
Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je dejal, da Zahod ni več v hibridni vojni z Rusijo, temveč dejansko v skoraj pravi vojni. Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je bil danes ponovno oster do Zahoda. Kot je dejal, Zahod ni več v hibridni vojni z… »

SDH spodletela zamenjava nadzornika

Dnevnik 23.01.2023
Predčasno zamenjavo člana nadzornega sveta – Aleksandra Zupančiča – bi moralo podpreti vsaj 75 odstotkov na skupščini prisotnega kapitala, a se to ni zgodilo. Petrolovi delničarji so se seznanili tudi s poslovanjem Geoplina v rdečih številkah… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem