Arhiv novic 25.01.2023

Postavili avtomate z izdelki iz kitovega mesa #video

SiolNET 25.01.2023
Uživanje kitovega mesa je bilo nekoč na Japonskem zelo razširjeno, v zadnjih desetletjih pa ta tradicija izumira. Podjetje, ki se ukvarja s kitolovom in predelavo kitovega mesa, želi spet obuditi njegovo priljubljenost. Japonsko kitolovsko podjetje… »

Za las je ušel smrti #video

SiolNET 25.01.2023
Ruandske vojaške sile so v torek streljale na lovsko letalo iz Demokratične republike Kongo, za katero trdijo, da je kršilo njen zračni prostor. Kongovska vlada je ta dogodek označila kot vojno dejanje. Posnetek očividcev prikazuje izstrelek, ki je… »

Ob ločitvi od priljubljenega politika je shujšala, se preselila ter zamenjala službo #video

SiolNET 25.01.2023
Nobena ločitev ni lahka. In to je bila tema pogovora v oddaji Jutro na Planetu. Včasih pa se partnerske vezi razpletejo v lepih in spoštljivih odnosih. Kako je doživljala razpad svoje zakonske zveze s politikom Matjažem Nemcem, nam je zaupala Iryna… »

Ojoj, poglejte, pri čem so ujeli poslanca Svobode (VIDEO)

Slovenske novice 25.01.2023
Posneli so ga med dejanjem, ki ga prepovedujemo še otrokom. Družabna omrežja je preplavil posnetek dogajanja v državnem zboru, ki je šokiral slovensko javnost. Poslanca Gibanja Svoboda so posneli, ko si je v državnem zboru vrtal po nosu. In ne samo… »

Luke Dončića v tej družbi ne vidimo prav pogosto (FOTO in VIDEO)

Slovenske novice 25.01.2023
Najboljšega slovenskega košarkarja so čez lužo obiskali najbližji. Slovenskega košarkarskega čudežnega dečka ameriški mediji ne spustijo izpred oči. Tako so splet preplavili posnetki Luke Dončića, kakršnih ne vidimo prav pogosto, na tekmo je… »

Kdo je dobil službo na novih ministrstvih?

Slovenske novice 25.01.2023
Sekretarka je postala tudi nekdanja ministrica. Vlada Roberta Goloba je na torkovi seji med drugim imenovala več državnih sekretarjev na novih ministrstvih. Večino zaposlenih, ki jim je zdaj prenehala funkcija, se bo zgolj preselila na drugo… »

Saška po bolečem razhodu: Nisem se mogla več pretvarjati, da je vse v redu

Slovenske novice 25.01.2023
Bolela so jo vprašanja o njunem razmerju. Pred dnevi je kot strela z jasnega udarila vest, da sta se razšla Saša Lendero in Miha Hercog. Novico sta oba z javnostjo delila na družbenih omrežjih, zdaj pa se je Saška prvič po tem pojavila v medijih… »

Je to normalno? Toliko učencev s posebnimi potrebami ima odločbo, Pečan kritičen

Slovenske novice 25.01.2023
Predsednik Združenja ravnateljev Gregor Pečan o vzrokih porasta odločb med učenci. Starši upravičeno ugotavljajo, da je v slovenskih osnovnih šolah iz leta v leto več otrok s takšno ali drugačno odločbo ali statusom. »V sinovem razredu ima 14… »

Je to Dušan Smodej? Zakrožil je videoposnetek (VIDEO)

Slovenske novice 25.01.2023
Kulturnika Dušana Smodeja, ki so ga številna dekleta obtoževala spolnega nadlegovanja, naj bi posneli v središču Ljubljane. Pozno poleti je Slovenijo pretresla afera o anonimnih in medijskih poročilih o domnevnih spolnih in finančnih zlorabah, ki… »

Ste videli, kako se je Janša »spravil« na Svetlano Makarovič?

Slovenske novice 25.01.2023
Šefa SDS je razburila odločitev ministrstva za kulturo, da ji bo ponovno podelilo Prešernovo nagrado. Predsednik SDS Janez Janša se je tokrat na družbenem omrežju »spravil« na pesnico in pisateljico Svetlano Makarovič. Pravzaprav je šefa SDS… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem