Slovenija arhiv novic 28.01.2023

Tokrat tudi za Dušana Hauptmana

Slovenske novice 28.01.2023
V nedeljo bo Cedevita Olimpija gostila Budućnost in počastila legendo. Tri zaporedne poraze s Cluj-Napoco, Crveno zvezdo in Joventutom so nanizali košarkarji Cedevite Olimpije v zadnjih desetih dnevih. V nedeljo jih ob 17. uri čaka še en zahteven… »

Sodba vodji kavaškega klana: Ni dokazov, da je šlo za maščevanje

Dnevnik 28.01.2023
Koprsko okrožno sodišče je Klemna Kadivca, domnevnega šefa slovenske celice kavaškega klana, obsodilo zaradi protipravnega odvzema prostosti na skupno šest let in pet mesecev zapora. Domnevni vodja slovenske celice kavaškega klana Klemen Kadivec je… »

Rusija trdi: Ukrajina v bolnišnici na vzhodu Ukrajine ubila 14 ljudi #vŽivo

SiolNET 28.01.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin pripravlja novo ofenzivo v Ukrajini, hkrati pa krepi svojo državo za spopad z ZDA in njihovimi zavezniki, piše Bloomberg. Izgube Putina ne zanimajo, nova mobilizacija naj bi bila po besedah ​​poznavalcev mogoča že… »

SINDIKAT VLADO POZIVA K ZAŠČITI SOBARIC HOTELOV BERNARDIN: "Delavci niso zgolj strošek, so srce in duša gostinstva in…

Regional 28.01.2023
Sindikat delavcev gostinstva in turizma Slovenije vlado poziva, naj prepreči prenos sobaric v Hotelih Bernardin, ki so posredno v državni lasti, na zunanjega izvajalca, ki je predviden s 1. marcem. Družba Sava Turizem je v četrtek sindikat v družbi… »

Empoli s Stojanovićem zapravil zmago, Turk s klopi pospremil poraz Sampdorie

Delo 28.01.2023
V elitni italijanski nogometni ligi so v soboto tekme 20. kola igrali trije klubi s slovenskim pridihom. Empoli je doma igral 2:2 s Torinom, Inter je v gosteh z 2:1 premagal Cremonese, Sampdoria pa je na gostovanju pri Atalanti izgubila z 0:2. Šest tekem… »

Bayernova prednost na vrhu lestvice zdaj le še minimalna

Delo 28.01.2023
V nemški bundesligi se je težko pričakovani obračun med Bayernom in Eintrachtom iz Frankfurta končal brez zmagovalca (1:1). Neprepričljiv uvod v spomladanski del sezone nogometašev Bayerna je v soboto dobil novo poglavje na domači Allianz Areni… »

Bitko za vročega maroškega reprezentanta dobil Marseille

Delo 28.01.2023
Francoski nogometni prvoligaš Marseille je dobil pomembno okrepitev. Precej zaželenega maroškega reprezentanta Azzdeina Ounahija je za dobrih 11 milijonov evrov odkupil od tekmeca iz francoske lige Angersa. Klub slovenskega reprezentančnega branilca… »

Shiffrinova že pri številki 85, Bucikova ujela deseterico

Delo 28.01.2023
Mikaela Shiffrin je bila najboljša v obeh vožnjah slaloma za svetovni pokal na Češkem. Enajsta zmaga letos in 85. v karieri. Ana Bucik 10., Neja Dvornik 17. Mikaela Shiffrin je zmagala na prvem od dveh slalomov za svetovni pokal alpskih smučark v… »

Dres "kralja" Jamesa prodali za vrtoglavo vsoto

RTV Slovenija 28.01.2023
Na tekmah nošeni dres košarkarskega superzvezdnika LeBrona Jamesa so na petkovi dražbi prodali za 3,4 milijona evrov. To je kar šestkrat več od prejšnjega prodajnega rekorda njegovih dresov. Zanimanje za prodajo oblačil 38-letne ikone ekip… »

Akademija zaradi presenetljive nominacije preverja "poštenost in etičnost" oskarjevskega boja

RTV Slovenija 28.01.2023
Na razglasitvi oskarjevskih nominacij je nepričakovana vključitev Andree Riseborough v peterico najboljših igralk mnoge tako presenetila, da je sprožila javno debato o kampanji, s katero je zvezda ameriške drame To Leslie sploh dosegla nominacijo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem