Arhiv novic 30.01.2023

Bo znana Slovenka zibala? Ta objava je zmedla vse (VIDEO)

Slovenske novice 30.01.2023
Je ena redkih, ki je tudi javno spregovorila o tem, zakaj si ne želi otrok. Laro Goršek Kos je slovenska javnost spoznala predvsem v resničnostnih šovih, saj se je udeležila že Kmetije, Sanjskega moškega ter srbskega Bara. Vedno je pritegnila… »

Pozor, po avtocesti se potikata psa

Slovenske novice 30.01.2023
Bodite previdni. Vozniki, pazljivo, še posebej tisti, ki se vozjio proti Ljubljani iz primorske strani. Na primorski avtocesti med Vrhniko in Ljubljano se namreč potikata dva psa. Kot nam je sporočil bralec, se avtomobili premikajo v koloni. Po zadnijh… »

Pripravlja se odločitev, zaradi katere bo Zelenski pobesnel: to mu delajo za hrbtom

Slovenske novice 30.01.2023
Pričakovati je, da bo Mednarodni olimpijski komite (MOK) kmalu uradno sprejel odločitev o udeležbi ruskih in beloruskih športnikov na olimpijskih igrah. Vse glasnejša so ugibanja, da bi lahko ruski športniki dobili dovoljenje za nastop na… »

Tretja zaporedna podražitev pogonskih goriv

Goriški portal 30.01.2023
Za štiri cente se je podražilo tudi kurilno olje, tako da je treba za liter odslej plačati 1,155 evra. Nove cene bodo veljale do vključno 13. februarja. Od danes so v veljavi višje cene pogonskih goriv zunaj avtocest. Liter 95-oktanskega bencina je… »

Vita Benedetič blizu novega osebnega rekorda

Goriški portal 30.01.2023
Vita Benedetič je zmagala v skoku s palico (3,75 metra) in bila zelo blizu uspeha na višini 3,85 metra, kar bi bil njen nov osebni rekord. Slednji trenutno znaša 3,80 metra, postavila pa ga je pred tednom dni na istem prizorišču. Na nedeljskem… »

Čas korenčkov je mimo, Srbijo in Kosovo čakajo le še palice

Delo 30.01.2023
Zahod z novim non-paperjem sporoča, da je sit taktike zavlačevanja, ki jo na Kosovu nenehno uporabljata obe strani. V nadaljevanju preberite: Vztrajanje pri svojih trdno postavljenih stališčih in zavračanje predloga mednarodne skupnosti, ki naj bi… »

Predlog za izlet: balkon nad Gorenjsko (FOTO)

Slovenske novice 30.01.2023
Cerkvica s prelepim razgledom na pobočjih Jelovice. Širna Ljubljanska kotlina je uravnan svet med Julijskimi Alpami, Škofjeloškim hribovjem na eni strani ter Karavankami in Kamniško-Savinjskimi Alpami na drugi. Na robovih kotline se odpro lepi… »

[Ekskluzivno] Insajderi: Obstaja verjetnost Berishajevega vpletanja v slovensko politiko med parlamentarnimi volitvami

Nova 24TV 30.01.2023
Fotomontaža Demokracija, STA, Facebook Celotni Balkan pretresa finančna afera, v katero sta vpletena predsednik vlade Robert Golob in kosovski veleposlanik na Hrvaškem Martin Berishaj. Berishaj je glavna tema kosovskih naslovnic, saj se vsi čudijo… »

Če bi bili ameriški policisti, ki so ubili Nicholsa belci, bi sledila totalna revolucija!

Nova 24TV 30.01.2023
ZDA, Memphis: če bi bili policisti, ki so ubili Nicholsa, belci, bi sledila prava kulturna revolucija. (Foto: epa) V začetku januarja je ameriška policija v Memphisu v zvezni državi Tennessee brutalno obračunala s Tyreom Nicholsom, ki je za… »

Svetlana Makarovič / »Če mi bodo nagrado vrnili, jo bom sprejela v celoti, z denarjem vred«

Mladina 30.01.2023
IZJAVA DNEVA. "Da naj bi Rupnik sam vrnil nagrado, je bila zelo neumna misel. Utopična. Katoliška cerkev si je nagrado nezakonito prilastila, jo ugrabila in zlorabila, kot bi bilo po okusu prejšnjega kulturnega ministra Simonitija. Lahko si mislim, da… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem