Arhiv novic 30.01.2023

Počitnice so se začele

Spodnje Podravje 30.01.2023
V letošnjem letu smo bili na Policijski upravi Maribor obveščeni o štirih poškodbah na smučiščih na našem območju. V dveh primerih je bil poškodovan otrok, v dveh pa odrasla oseba. Pri vseh je šlo po zadnjih informacijah za hude telesne… »

Klopp po novem spodrsljaju: Verjamem, da smo na pravi poti

24ur 30.01.2023
Nogometašem Liverpoola ne gre in ne gre. Po tem, ko so že na začetku sezone zaostali za pričakovanji in si pridelali prevelik točkovni zaostanek v boju za najvišja mesta v angleški Premier league, so si nov spodrsljaj privoščili prejšnji konec… »

Legendarni Dule: Ne znam povedati, kako veliko mi to pomeni

24ur 30.01.2023
V ljubljanskih Stožicah so na košarkarski tekmi lige ABA med Cedevito Olimpijo in podgoriško Budućnostjo ob polčasu priredili slovesnost, na kateri je 5000 gledalcev spremljalo upokojitev dresa legendarnega Dušana Hauptmana. Med odmorom so pod strop… »

Nova drama na TV Slovenija: to naj bi Urbanija prepovedal Bergantu in Krajncu

Slovenske novice 30.01.2023
Zapletlo naj bi se z objavo promocijskih spotov za svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju v Planici. Spet drama na RTV Slovenija. Kot je znano, se bliža svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju v Planici, zato so v službi za napovednike… »

Umaknite denar, če ga še lahko: mnoge Slovence ujela mreža laži

SiolNET 30.01.2023
Neumann Wallet ponuja zaslužek s kriptovalutami, ki je glede na število objav in komentarjev na družbenih omrežjih v zadnjem obdobju očaral in omrežil številne Slovence. Izplačila so redna, zadeva preverjeno deluje, denarja ne izgublja nihče… »

V Kranju zaprta pomembna prometnica

Zurnal24 30.01.2023
Do 22. novembra 2023 je v Kranju zaprta ena od pomembnih prometnic v mestu čez reko Savo od Železniške postaje Kranj do Jelenovega klanca. Mestna občina Kranj je novembra lani začela pripravljalna dela na mostu čez Savo na Ljubljanski cesti, od… »

Gros: Če bi iskali za vse dobre razmere, nobena tekma ne bi bila končana v dveh urah

RTV Slovenija 30.01.2023
Jelko Gros je bil tehnični delegat na tekmah svetovnega pokala v smučarskih skokih v Zakopanah in tudi konec tedna na poletih na Kulmu, kjer je žirija prejela številne kritike, ko so bile razmere zahtevne. Borek Sedlak ima ledeno kri Na družbenih… »

Tako bo videti nov park v Trstu, ki so ga zasnovali Slovenci #foto

SiolNET 30.01.2023
Potem ko so s parkom v Kopru osvojili vrsto nagrad, so arhitekte ljubljanskega biroja Enota povabili čez mejo. Izbrali so jih namreč za projektiranje novega mestnega parka v Trstu. Arhitekturni biro Enota iz Ljubljane je na povabilo občine Trst… »

Novi češki predsednik svari pred Rusi

SiolNET 30.01.2023
Češki upokojeni general Petr Pavel, ki so ga Čehi pretekli teden izvolili za novega predsednika države, je velik nasprotnik Putinove Rusije. Med drugim Zahod opozarja, da ruska revanšistična miselnost ni omejena samo na ruskega predsednika… »

Boeing: posebna čast za inženirja slovenskega rodu

SiolNET 30.01.2023
Na zadnji izdelan boeing 747 so v spomin na inženirja Joeja Sutterja, ki je v največji meri zaslužen za nastanek tega legendarnega letala in ima slovenske korenine, nalepili posebno nalepko in nanjo ob njegovi podobi zapisali "Joe Sutter, za vedno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem