Slovenija arhiv novic 31.01.2023

Anže Logar končno razkril, kaj bo storil v prihodnjih mesecih. Kaj na to pravi Janez Janša?

Slovenske novice 31.01.2023
Odgovoril je tudi na vprašanje, ali bo morda kdaj na čelu SDS zamenjal dolgoletnega predsednika. Anže Logar, ki se je januarja povzpel na mesto najbolj priljubljenega politika v državi, je v govoru po izgubljenih predsedniških volitvah napovedal… »

SAVDIJSKI ŠEJK ZARADI RONALDA IZGUBIL ŽIVCE: "Dal sem mu 200 milijonov evrov, on pa samo govori" (VIDEO)

Regional 31.01.2023
Predsednik nogometnega kluba Al Nassr, Musalli Al-Muammar, sodeč po posnetkih na družbenih omrežjih s predstavami Cristiana Ronalda, ki se je to zimo z rekordnim prestopom preselil v savdijski klub, ni zadovoljen. Cristiano Ronaldo na uradni tekmi… »

DVAKRAT NAS JE STRESLO: Najprej nekaj pred polnočjo, nato še čez dve uri

Regional 31.01.2023
Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic so v ponedeljek, 30. januarja, ob 23.45 zabeležili šibek potresni sunek, magnitude 1,4. Po prvih podatkih je bilo žarišče potresa 13 kilometrov severovzhodno od Ljubljane, v bližini Domžal… »

Z Ilko Štuhec in Žanom Kranjcem bo Slovenija med favoriti

Delo 31.01.2023
Pred vrati je svetovno prvenstvo v alpskem smučanju. Slovenija bo s 15 tekmovalci oziroma tekmovalkami med favoriti za odličja v različnih disciplinah. V Courchevelu za moške in v Meribelu za ženske se bodo najboljši in najboljše od 6. do 19… »

Mladi zdravniki zgroženi: Mnogi nasilneža opravičujejo

Slovenske novice 31.01.2023
Opažajo, da je vedno več ščuvanja k nasilju nad zdravstvenimi delavci. Napad razburjenega bolnika na zdravstveno osebje v celjski bolnišnici, ki se je zgodil minuli teden, je dodobra pretresel zdravstvene delavce in tudi slovensko javnost. Poročali… »

Janković vztraja pri gradnji kanala C0, končanje napoveduje za letos

Dnevnik 31.01.2023
Ljubljanski župan Zoran Jankovič je po odločitvi upravnega sodišča, da je AAG lahko stranka v postopku za pridobitev okoljevarstvenega soglasja za del kanala C0 med Črnučami in Brodom v Ljubljani, dejal, da je odpiranje tega soglasja na… »

Ali je povečanje vpisnih mest študija psihologije odrejeno na pobudo predsednika vlade?

Savinjsko Šalaške 31.01.2023
Poslanec Andrej Hoivik je na ministra za visoko šolstvo, znanost in inovacije dr. Igorja Papič naslovil pisno poslansko vprašanje v zvezi s soglasjem k predlogu razpisa za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe za študijsko leto… »

Na pomoč klicali policijo: pijan je grozil in razmetaval

Slovenske novice 31.01.2023
Poškodoval je več stolov v lokalu. Odpeljali so ga v prostore za pridržanje. Brežiške policiste so v ponedeljek okoli 16.30 poklicali na pomoč iz gostinskega lokala v Cerkljah ob Krki, kjer naj bi pijan moški grozil osebju, razmetaval inventar in… »

Han: Športu in športnikom je treba vrniti, kar državi dajejo že vrsto let

Zurnal24 31.01.2023
S tem tednom se je začela reorganizacija Vlade RS, s katero področje športa prehaja pod isto streho z gospodarstvom in turizmom. Ključni deležniki s teh treh področij so na novinarski konferenci predstavili glavne aktivnosti, ki jih lahko na… »

Nova generalna sekretarka Gibanja Svoboda bo Vesna Vuković

SiolNET 31.01.2023
Premier Robert Golob je danes poslancem Gibanja Svoboda sporočil, da mesto generalne sekretarke stranke zapušča Tamara Kozlovič, njeno mesto naj bi zasedla sedanja predstavnica stranke za stike z javnostjo Vesna Vuković, poroča Delo. Mesto generalne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem