Slovenija arhiv novic 15.03.2023

Iz prometa izločili vinjene

Gorenjski glas 15.03.2023
Lani so alkoholizirani udeleženci povzročili vsako peto smrtno nesrečo na slovenskih cestah, leto pred tem vsako tretjo. Nekaterih ta statistika ne izuči ... Jeseniški policisti so v sredo kontrolirali 25-letnega voznika, ki je vozil avtomobil brez… »

Preobrat! Olimpijski prvak ležal na smrtni postelji, zdaj se zbudil iz kome

Zurnal24 15.03.2023
Nekdanji olimpijski prvak, kateremu so morali amputirati obe nogi in prste na rokah, se je kljub črnim napovedim prebudil iz kome. Eden največjih ruskih umetnostnih drsalcev vseh časov Roman Kostomarov je na začetku leta pristal v bolnišnici na… »

ZGODBE KOPRSKIH ODVISNIKOV: "Začel sem z marihuano tu in tam, potem je prišel heroin, ki me je uničil" (VIDEO)

Regional 15.03.2023
Uporabniki prepovedanih drog so v Kopru pred kratkim dobili nove prostore. Zdaj so na lokaciji, ki je od centra mesta nekoliko oddaljena. Program zanje vodi društvo Svit. Tako imajo prostor, kjer se počutijo sprejete, četudi jih družba pogosto odriva… »

Čeferin: Če se bo to dogajalo, tam ne bodo smeli igrati domačih tekem

Delo 15.03.2023
Predsednik Evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin se je v pogovoru za nemško televizijo ZDF opravičil za lanski kaotični finale lige prvakov. Predsednik Evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin se je v pogovoru za nemško televizijo ZDF… »

Člani in članice Društva upokojencev Vir so se zbrali na letnem občnem zboru

Domžalec 15.03.2023
Le dan po dnevu žena so se članice in člani Društva upokojencev Vir zbrali na rednem letnem Občnem zboru. Prisotnih je bilo kar 66 od 183 članov. Povabilu se je odzvala tudi večina predsednikov in predsednic sosednjih društev upokojencev. Na… »

Georg Friedrich Haas: skladatelj, ki hladno akademsko sceno spravlja v nelagodje

RTV Slovenija 15.03.2023
"Najpomembneje je, da se usedete, odprete ušesa in se poskusite poglobiti v skladbo," pravi skladatelj Georg Friedrich Haas o poslušanju njegove skladbe Natures mortes, ki bo zazvenela v Slovenski filharmoniji. Georg Friedrich Haas, ki bo letos… »

Presrečna Lindsay Lohan pričakuje prvega otroka

RTV Slovenija 15.03.2023
Za igralko Lindsay Lohan so po vrsti osebnih in poslovnih težav prišli boljši časi. Potem ko se je lani poročila, je zdaj na družbenih omrežjih sporočila, da z možem Baderjem Shammasom pričakujeta otroka. Lindsay je na Instagramu objavila… »

V Selih na Krasu nov kamp za obiskovalce z avtodomi in šotori

RTV Slovenija 15.03.2023
V Selah na Krasu bodo še pred poletno sezono odprli nov kamp za avtodome in šotore. Na pobudo krajevne skupnosti ga je uredila občina Miren - Kostanjevica, niso pa še izbrali upravljavlca. Od kampa si v tem delu Krasa obetajo več turistov. Kamp na… »

Vse skrivnosti sodobnih in osupljivih gradenj

Delo 15.03.2023
Kakšen je sodobno zasnovan dom? Kakšni so postopki za pridobitev vseh dovoljenj za gradnjo? Kakšni so zadnji trendi v notranji opremi? Opredeliti sanjski dom je težko, saj ima lahko ta pridevnik nešteto spremenljivk. Kar je za koga lahko sanjsko, je… »

V Argentini je stopnja inflacije prvič po več kot 30 letih presegla 100 odstotkov

RTV Slovenija 15.03.2023
Stopnja inflacije v Argentini je presegla 100 odstotkov, in sicer prvič po koncu hiperinflacije v začetku devetdesetih let. Februarja je stopnja inflacije dosegla 102,5 odstotka, je sporočil argentinski statistični urad. To pomeni, da so se cene… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem