Slovenija arhiv novic 15.03.2023

Imran Kan obsoja poskuse oblasti, da bi ga aretirale

RTV Slovenija 15.03.2023
Nekdanji pakistanski premier in zdajšnji opozicijski politik Imran Kan je dejal, da oblasti kršijo zakon s tem, da ga poskušajo aretirati. "Za vse bi moral veljati zakon," je dejal 70-letnik, ki mu oblasti očitajo korupcijo. V torek se je policija… »

Tudi Slovenija bo imela večje možnosti za nastop na SP 2026

Delo 15.03.2023
Nogometno SP 2026 bo velikanski projekt. Na turnirju v Mehiki, ZDA in Kanadi bo prvič nastopilo 48 reprezentanc. Nogometno SP 2026 bo velikanski projekt. Na turnirju v Mehiki, ZDA in Kanadi bo prvič nastopilo 48 reprezentanc, ki bodo odigrale 104 tekme… »

Otvoritev prenovljenega prodajnega Studia Hisense Gorenje v Ljubljani

RTV Slovenija 15.03.2023
Na Brnčičevi ulici v Ljubljani se je odprl prenovljen prodajni Hisense Gorenje Studio, ki se razprostira na kar 1.200 kvadratnih metrih, kar omogoča celovit vpogled v ponudbo izdelkov za dom blagovnih znamk Hisense in Gorenje. V prodajnem studiu lahko… »

EIT Health 2023 ponuja startupom in scaleupom nove razvojne priložnosti

Dnevnik 15.03.2023
Evropski inštitut za inovacije in tehnologijo (EIT) spodbuja sodelovanje med podjetji ter izobraževalno-raziskovalnimi organi, s čimer ustvarja ugodno okolje za inovacije in podjetništvo v Evropi. EIT Health je področna skupnost znotraj EIT, ki se… »

Tudi državne proslave in prireditve izrabljene za ideološko obračunavanje

Delo 15.03.2023
Izziv, kako širokemu občinstvu na gledljiv način ponuditi ali celo podtakniti umetniško izkušnjo, ki sicer ne bi prišla do njih. V nadaljevanju preberite: Prah, ki ga je dvignila letošnja Prešernova proslava, je opozoril na marsikatero… »

RAZJASNILO SE BO: Zjutraj slana, popoldnevi pa toplejši

Regional 15.03.2023
Danes dopoldne se bo od zahoda razjasnilo. Čez dan bo sončno z občasno spremenljivo oblačnostjo. Najvišja dnevna temperatura bo do 13 °C. Pihala bo šibka burja. Morje bo rahlo vzvalovano (2). Vidljivost bo nad 10 km. Dopoldne bodo rahle padavine… »

Poroka na 1. pogled: Maša ogorčena, ko je izvedela, na kak zmenek jo bo peljal

Zurnal24 15.03.2023
Iz glava mu je ušla pomembna informacija ... Maša se je ves čas pritoževala, da je njen soprog preveč pasiven, dolgočasen in da je nikamor ne povabi. To je bil tudi razlog, da se je dobila z Žanom, ki s svojo boljšo polovico prav tako ni preveč… »

Sabino je zaznamovalo spolno nasilje, mir je našla v kuhanju

24ur 15.03.2023
Sabino Jeršin, ki je sodnike MasterChefa Slovenija navdušila s predstavitveno jedjo, je v življenju zaznamovala spolna zloraba. Posledice dogodka iz svoje mladosti je premagala prav s kuhanjem, v katerem je našla mir. Sabina Jeršin, ki svoj kuharski… »

LANI VEČ KOT 40 TISOČ EVROV POMOČI PREKO ODBORA ZA POMOČ NAŠIM OBČANOM

Savinjsko Šalaške 15.03.2023
Mestna občina Velenje je znana po tem, da so solidarni, da tu živi veliko prostovoljcev, da vedno radi pomagajo. Večkrat organizirajo dobrodelne aktivnosti, imajo tudi veliko oblik pomoči, s katerimi pomagajo tistim, ki to najbolj potrebujejo. Imamo… »

Bollywood ali Tollywood, to ni več vprašanje

Delo 15.03.2023
Energična pesem v divjih plesnih ritmih je prva skladba indijskega filma, ki je dobila oskarja. »Ne salsa, ne flamenko, moj brat. Poznaš Naatu?« samozavestno reče eden od plesalcev ženinu na začetku videa za indijsko pesem Naatu Naatu. Naatu, kaj… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem