Slovenija arhiv novic 15.03.2023

Kamničani brez pokalne lovorike

Gorenjski glas 15.03.2023
Velenje je pretekli konec tedna gostilo finale slovenskega odbojkarskega pokala. Tako v ženski kot v moški konkurenci sta se za pokalno lovoriko borili kamniški ekipi – in obe ostali brez nje. Branilke pokalne lovorike, odbojkarice Calcita Volleyja… »

Sava Turizem darovala defibrilator

Gorenjski glas 15.03.2023
Bled – Podjetje Sava Turizem je Medgeneracijskemu centru Vezenine Bled podarilo defibrilator, ki je nameščen na severni strani objekta. Namenjen je obiskovalcem centra, stanovalcem sosednjih oskrbovanih stanovanj in vsem občanom ter gostom. Ob tem… »

V Oslu tudi Jakov Fak, zbolel pa je Alex Cisar

SiolNET 15.03.2023
Smučarski skakalke in skakalci so pred dnevi zapustili Oslo in se odpravili v Lillehammer, v norveško prestolnico pa zdaj prihajajo biatlonke in biatlonci, ki bodo od 16. do 19. marca tam opravili z zadnjimi tekmami svetovnega pokala v sezoni 2022/23… »

DOGODEK: Filmoljubci – 16. 3. 2023, ob 17.00 Mestna knjižnica Velenje

Savinjsko Šalaške 15.03.2023
V četrtek, 16. 3. 2023 ob 17.uri lepo vabljeni v mladinsko sobo Mestne knjižnice Velenje na dogodek “Filmoljubci”.… »

Šlo je tako daleč, da brez zdravljenja ne bi preživela #video

SiolNET 15.03.2023
"Ugotavljam, da pravzaprav, ko nekaj povem o tem, ljudje sprejmejo v redu. Zdi se mi, da se o tem veliko premalo govori," pogovor o svoji odvisnosti začne 29-letna Meri iz eksperimenta Poroka na prvi pogled. Planet TV "Po zmenku z Žanom se bom težko… »

Iztok Osojnik: Berenikin moped

RTV Slovenija 15.03.2023
V pradavnini je faraonova žena, na nebu ovekovečena z ozvezdjem, ki se po njej imenuje Berenikini kodri, darovala pramen las, da bi se soprog živ in zdrav vrnil iz bitke, Osojnikova Berenika pa se z mopedom vozi prek križpotij poezije. Zgodovinska… »

Nedeljski dnevnik: Pazite se trikov zavarovalniških agentov

Dnevnik 15.03.2023
»Dober dan, kličem v imenu vaše zavarovalnice in vam želim predstaviti nov zavarovalni produkt, imate čas za pogovor?« Zagotovo ste že kdaj prejeli podoben telefonski klic. Nedavno ga je prejel tudi naš bralec Tone iz okolice Ljubljane, in še… »

Borze v manj kot mesecu od ekstremnega pohlepa do strahu

RTV Slovenija 15.03.2023
Po zlomu dveh ameriških bank se je na finančne trge za nekaj dni naselil strah pred novo finančno krizo, a so se razmere v torek umirile, bančne delnice so okrevale, nenavadno visoko rast pa je doživel bitcoin. Naval na banke oziroma "bank run", ki… »

Nova stanovanja: Terasa neuporabna, zvonec ne dela, sklad pa nič

Zurnal24 15.03.2023
V novi soseski republiškega stanovanjskega sklada na Brdu je tudi 25 oskrbovanih stanovanj. Vsa so zasedena, a kaže, da nekateri stanovalci z bivanjem v njih niso povsem zadovoljni. Težav je več, kot smo izvedeli, pa na skladu za rešitev teh naj ne… »

Čistile so državne ustanove, plače pa niso dobile

Zurnal24 15.03.2023
Podjetji Aqua Čiščenje in Vur sta čistili prostore javnega sektorja po vsej državi, med njunimi naročniki so bili, med drugimi, Dars, Pošta Slovenije, ministrstvo za javno upravo, Furs v Mariboru, koprska občina. Vsega skupaj prek 30 ustanov je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem