Arhiv novic 16.03.2023

Najboljša slovenska atletinja pogleduje proti velikemu mejniku

SiolNET 16.03.2023
Najboljša slovenska atletinja ta čas je skakalka ob palici Tina Šutej. V Celju živeča Ljubljančanka je na letošnjem dvoranskem evropskem prvenstvu v Turčiji osvojila srebrno kolajno in bila razočarana, saj si je želela zlato, a bo to izkoristila… »

Prebujeni Koper: do golov in zmage v dveh minutah

Primorske 16.03.2023
Vsakega niza je enkrat konec. Koprski nogometaši so v 27. krogu prekinili strelski post, ki je trajal tri tekme, in v sedmem prvenstvenem dvoboju spomladanskega dela le dočakali prvo zmago. V Murski Soboti so z 2:1 ugnali Muro. MURSKA SOBOTA… »

Manchester City podaljšal z Alvarezom

Dnevnik 16.03.2023
Angleški nogometni klub Manchester City je podaljšal pogodbo z Argentincem Julianom Alvarezom. Svetovni prvak iz Katarja 2022, kjer je dosegel štiri gole, bo po novem pri sinjemodrih ostal do leta 2028. Prvotna pogodba bi se iztekla po koncu sezone… »

Komisija ZN-a ugotovila niz ruskih vojnih zločinov med vojno v Ukrajini

RTV Slovenija 16.03.2023
Rusija je od začetka invazije v Ukrajini zagrešila vrsto vojnih zločinov, pa tudi morebitne zločine proti človečnosti, ki jih je treba dodatno preiskati, je ugotovila neodvisna mednarodna preiskovalna komisija o Ukrajini, ki pa ni ugotovila… »

19-letna Slavica obsojena, ker je zapravljala najdene "kune"

Necenzurirano 16.03.2023
Na cesti je našla šop ponarejenih kun, ki jih je razdelila sorodnikom, da so poravnali 20 evrov dolga za jajca in kupili oblačila, del pa ga je zapravila tudi sama. 19-letna Slavica iz Podravine na Hrvaškem je na cesti našla šop ponarejenih kun, ki… »

Po Slavku Vinčiću udarila še Carlo Ancelotti in Jürgen Klopp

Delo 16.03.2023
Pri sporni enajstmetrovki v povratni tekmi osmine finala lige prvakov med Manchester Cityjem in Leipzigom je imel prste vmes tudi Španec iz VAR ekipe. Odločitev slovenskega nogometnega sodnika Slavka Vinčića, ki je »nagradil« Manchester City z… »

Prijavite se na brezplačne meritve radona v gospodinjstvih

Gorenjski utrip 16.03.2023
Ministrstvo za zdravje, Uprava Republike Slovenije za varstvo pred sevanji, kot že prejšnja leta financira tudi v letu 2023 izvajanje 480 meritev radona v zasebnih hišah in stanovanjih v tistih občinah, ki so na področjih z več radona. Meritve se… »

OSNOVNA ŠOLA NAKLO organizira zbiralno akcijo papirja

Gorenjski utrip 16.03.2023
OSNOVNA ŠOLA NAKLO organizira ZBIRALNO AKCIJO PAPIRJA in sicer v torek, dne 21.3.2023 https://www.naklo.si/ Zabojniki bodo postavljeni od 7. do 17.30 ure: pred OŠ NAKLO pred VRTCEM MLINČEK NAKLO pred PŠ DUPLJE pred VRTCEM JELKA DUPLJE pred PŠ… »

Dani Alves na hladnem dočakal konec zveze

RTV Slovenija 16.03.2023
Brazilski nogometaš Dani Alves, ki v priporu v Barceloni čaka na sojenje zaradi obtožb spolnega napada, se za rešetkami spoprijema tudi s koncem zveze. Medtem ko nogometaševa nekdanja žena Dina Dinorah vztraja pri tem, da je Alves nedolžen, pa tudi… »

V novi številki Primorskih novic preberite

Primorske 16.03.2023
V izolski občini, kjer stavijo na turizem, najbolj privlačna zemljišča ob morju že leta ostajajo degradirana. Njihovo usodo so doslej krojili propadli gradbinci in banke, pri katerih so imeli zastavljena ta zemljišča, zdaj pa sta dve - območji… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem