Arhiv novic 16.03.2023

Kaj se dogaja z napovedano plačno reformo?

24ur 16.03.2023
Vlada je za 15. marec, torej sredo, sindikatom javnega sektorja obljubila osnutek zakona o sistemu plač v javnem sektorju, ki naj bi bil izhodišče za pogajanja o novem plačnem sistemu. Toda sindikati osnutka še niso dobili. So pa izhodišča za nov… »

V najbolj zloglasnem megazaporu novih dva tisoč kriminalcev #video #foto

SiolNET 16.03.2023
Po odprtju megazapora v srednjeameriški državi Salvador, v katerega lahko sočasno namestijo do 40 tisoč ljudi, so v torek vanj pripeljali novo skupino dva tisoč oseb, osumljenih, da so člani tolp, proti katerim je predsednik Nayib Bukele napovedal… »

Ko ugasnemo luči, se zgodi nekaj pomembnega #video

SiolNET 16.03.2023
Danes zaznamujemo svetovni dan spanja. Spanje je bistvenega pomena za zdravje, kar je tudi letošnja tematika, zato predstavljamo deset zapovedi za zdravo spanje. Motnje spanja lahko preprečimo ali omejimo, če upoštevamo deset zapovedi higiene spanja… »

Tarča razkriva nepotizem na UKC: Roman Bošnjak dobavljal material iz bratovega podjetja

SiolNET 16.03.2023
Najbolj izpostavljena brata v teh dneh sta Roman Bošnjak in Igor Bošnjak. Prvi je nevrokirurg v ljubljanskem UKC, o katerem se v teh dneh v medijih piše zaradi agencije v Hong Kongu, kamor mu je družina pacientke nakazala šest tisoč evrov zasebnega… »

Mladi, spet so na voljo brezplačne vozovnice za potovanje po Evropi

Finance.si 16.03.2023
Prijavijo se lahko mladi, rojeni med 1. julijem 2004 in 30. junijem 2005. Za Slovenijo je tokrat predvidenih 167 vozovnic.… »

UKC Maribor: Namesto kadrovskega cunamija (še) zatišje

Dnevnik 16.03.2023
Vodstvo mariborskega kliničnega centra danes ni doživelo sprememb, Anton Crnjac ostaja na direktorskem položaju. Na ministrstvu za zdravje so se v preteklih dneh izogibali neposrednemu odgovoru, ali direktor mariborskega kliničnega centra Anton Crnjac… »

Razkrito: Jennifer Aniston ni nehala jokati, ko je izvedela, da je Angelina noseča

Necenzurirano 16.03.2023
Nedavno je bil razkrit intervju, v katerem se je Jennifer Aniston zlomila, ko jo je novinar vprašal, ali je slišala govorice, da je Angelina noseča, dva meseca preden sta se z Bradom Pittom uradno razšla. Hollywoodska igralca Jennifer Aniston (54) in… »

Zendayin stilist zanika, da je za njegovo upokojitev kriva igralka

24ur 16.03.2023
Ko je pred dnevi Law Roach, najbolj znan kot modni stilist priljubljene igralke Zendaye Coleman, na Instagramu objavil, da se bo upokojil, je bil modni svet šokiran. Čeprav je oblikovalec pojasnil, da je njegova odločitev povezana z lažmi in politiko… »

Po novem za ženske 150 milijonov evrov

Delo 16.03.2023
Fifa bo povečala nagradni sklad na ženskem svetovnem prvenstvu leta 2023. Krovna nogometna zveza Fifa je ob koncu kongresa v Kigaliju, kjer je Gianni Infantino dobil nov mandat na čelu organizacije, sporočila, da bo povečala nagradni sklad na… »

Primorci na pohodu: zmago Gorice nadgradil še Koper

Delo 16.03.2023
Nogometaši v slovenskem prvenstvu so igrali tekme 27. kola, videli smo nekaj izjemno lepih dvobojev. Nogometaši v slovenskem prvenstvu so igrali tekme 27. kola (od 36), videli smo več izjemno lepih dvobojev. Krog so že v sredo odprli v Spodnji Šipki… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem