Arhiv novic 16.03.2023

"V drugi državi bi ga iz lego kock zgradili v enem tednu" #video

SiolNET 16.03.2023
Petnajst let po odprtju bo Dars dokončal predor Šentvid. Po dolgotrajnih postopkih in pravnih zapletih so namreč pridobil pravnomočno gradbeno dovoljenje za gradnjo polnega priključka iz avtocestnega predora Šentvid na Celovško cesto. Šentviški… »

V Snovik prihaja 17. tradicionalni velikonočni sejem

Domžalec 16.03.2023
Turistično društvo Tuhinjska dolina in Terme Snovik v nedeljo, 26. marca 2023, lepo vabijo na že 17. tradicionalni velikonočni sejem, ki bo potekal v prireditvenim šotoru v Snoviku pri termah. Tudi letos bo dišalo po velikonočnim dobrotah… »

Rusija načrtuje mobilizacijo 400 tisoč novih pogodbenih vojakov

Nova 24TV 16.03.2023
Ruska vojska. (Foto: Pixy) S 1. aprilom se bo v Rusiji začela nova naborniška akcija za pogodbene vojake. V ta namen je obrambno ministrstvo regijam razposlalo odredbe, v katerih je navedeno število ljudi, s katerimi je treba podpisati ustrezne… »

[Video] Wagnerjevi plačanci se zatekajo k novačenju borcev preko Pornhuba

Nova 24TV 16.03.2023
Jevgenij Prigožin išče nove pripadnike skupine plačancev Wagner. (Foto: posnetek zaslona YouTube CBC News/posnetek zaslona Pornhub) Skupina ruskih plačancev Wagner, ki se v vojni v Ukrajini bori na strani Putinove Rusije, je kot kaže po hudih… »

[Video] Minilo je več kot eno leto vojne v Ukrajini, za katero mnogi evropski predstavniki niso verjeli, da se bo uprla

Nova 24TV 16.03.2023
Foto: zajem zaslona V tokratni oddaji Aktualno je diskusija tekla o vojni v Ukrajini. Minilo je namreč več kot eno leto, vojni pa ni videti konca. V oddaji je voditelj Boris Tomašič gostil nekdanjega premierja Janeza Janšo, dr. Dimitrija Rupla, dr… »

Reforma sprejeta brez glasovanja

Delo 16.03.2023
Vlada je aktivirala člen 49.3 v ustavi ter razjezila politiko in državljane. V nadaljevanju preberite: Pokojninska reforma, kakršno hoče Emmanuel Macron, je formalno pod streho. Toda vprašanje je, za kako dolgo, kolikšna je cena premočrtne… »

»Jutri bomba v avli!« je bilo zapisano ob smrtni glavi

Necenzurirano 16.03.2023
Na šolah na avstrijskem Koroškem se že vse od začetka marca vrstijo grožnje s podtaknjeno bombo. Avstrijski policisti so morali danes posredovati trikrat. Avstrijska policija je morala v zadnjem obdobju v povezavi z grožnjami z bombo ukrepati že… »

Nesrečni kolesar naravnost v kup gnoja

Zurnal24 16.03.2023
Vsaj pristal je na mehko. Tokratno izvedbo dirke Grand Prix de Denain si bo ob zmagovalcu še posebej zapomnil kolesar moštva Ag2r Citroen Stan Dewulf. Belgijec je na enem od makedamskih odsekov izgubil oblast nad svojim kolesom, zapeljal s ceste in… »

Luko Dončića in Kyrieja Irvinga bi potrebovali že v Los Angelesu

Delo 16.03.2023
Košarkarji Dallasa do zmage v San Antoniu, a njihove težave v boju za končnico lige NBA še zdaleč niso izpuhtele. Na vrsti so Jezerniki. V nadaljevanju preberite: Pred 70. nastopom v svoji 43. sezoni v ligi NBA so košarkarji Dallasa delovali… »

Takšna je kazen za mahanje s pištolo, pri Dallasu potegnili kratko

Zurnal24 16.03.2023
Znana je kazen za Moranta. All-Star košarkar Ja Morant je prejel kazen s strani lige NBA za video, ki ga je objavil 4. marca in delil na socialnih omrežjih, na njem pa je v nočnem klubu mahal s pištolo. Suspenz za zvezdnika bo dolg osem tekem, v tem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem