Arhiv novic 16.03.2023

Brexitska avtonomija prinesla cenejše pivo

Dnevnik 16.03.2023
Na Otoku so imeli proračunski dan, katerega zvezda, finančni minister Jeremy Hunt, je imel enega najdaljših govorov o novem proračunu, s katerim se je želel prikupiti predvsem upokojencem, voznikom, pivcem točenega piva in vsem tistim Otočanom, ki… »

Dnevni horoskop za petek, 17. marca 2023

Zurnal24 16.03.2023
Konjunkcija med Soncem in Merkurjem prebuja nezavedni del osebnosti in vas vodi k pomembnim odločitvam. Marsikaj bo delovalo preveč lepo, da bi lahko verjeli da je resnično. Preden se odločite, se raje, da boste sigurni, trikrat prepričajte. Dobre… »

Nepremičninski davek: Je prav, da oseba A plača več kot B

Zurnal24 16.03.2023
"Levico skrbi, da bodo nepremičnine obdavčili glede na vrednost kot v normalnih državah," je ekonomist Matej Lahovnik na tviterju komentiral članek iz Dela. V njem je vodja poslanske skupine Levica Matej T. Vatovec povedal, da bo pri obdavčitvi… »

Cena šolanja: Plačljive šolske dejavnosti vir družbenega razslojevanja

Dnevnik 16.03.2023
Vprašanje cene obveznega šolanja se je z napovedmi, da se bo draginja letos nadaljevala, ponovno izostrilo. V Zvezi prijateljev mladine Moste - Polje ugotavljajo, da osnovna šola, ki bi v skladu z ustavo morala biti financirana iz javnih sredstev, v… »

Kmet plačal odškodnino, ker je mopedist zapeljal v kravjek in padel!

Necenzurirano 16.03.2023
Na avstrijskem Koroškem je na sodišču končal nenavaden primer, v katerem je najkrajšo potegnil kmet. Podrobnosti o lokaciji resnično nesrečne epizode, ki se je že pred več kot letom dni odvila na avstrijskem Koroškem, niso znane. Znano je le, da… »

Ronaldova izbranka v solzah prvič spregovorila o smrti sina

24ur 16.03.2023
Georgina Rodríguez je v napovedniku nove sezone resničnostnega šova spregovorila o preteklem letu, ki jo je soočilo z najboljšimi, a tudi najslabšimi trenutki. S solzami v očeh je dejala, da je življenje težko, a da gre naprej in da ji je pri… »

Putin najbogatejše Ruse poziva, da domoljublje postavijo pred profit

Necenzurirano 16.03.2023
Rusko gospodarstvo "dušijo" sankcije Zahoda. Ruski predsednik Vladimir Putin je danes v Moskvi na 17. letnem srečanju Ruske zveze industrialcev in podjetnikov (RSPP) pozval poslovno elito, naj domoljublje postavijo pred dobiček ter investirajo doma, da… »

Oglaševalsko razsodišče prekinilo postopek ugotavljanja skladnosti oglasov Roka Snežiča

SiolNET 16.03.2023
Oglaševalsko razsodišče pri Slovenski oglaševalski zbornici se je pred dnevi odločilo, da prekine postopek ugotavljanja skladnosti oglaševanja družbe Snežič davčni inženiring v lasti Roka Snežiča. Na zbornico se je zaradi oglaševanja… »

Želja ZD Ljubljana: zaposleni naj (ne)anonimno ocenijo delo svojih nadrejenih?

24ur 16.03.2023
Kako bi ocenili svojega šefa, če bi se morali pod oceno njegovega dela podpisati z imenom in priimkom? Po naših informacijah naj bi se v razvpitem ZD Ljubljana direktorice Antonije Poplas Susič, ki se ga spominjamo po nehumanih vrstah pred… »

Prodaja deleža Farmadenta: Zgodba o kokoši, ki nese zlata jajca, ne velja več

24ur 16.03.2023
Mariborski svetniki so po daljši razpravi, v kateri so izrazili predvsem zaskrbljenost za delovna mesta, potrdili dokončno prodajo poslovnega deleža v družbi Farmadent, kar so storili kot zadnja od šestih občin po tistem, ko so to že storili v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem