Slovenija arhiv novic 20.05.2023

Dvojčki: očarljiva mešanica nebrzdanega duha in inteligence

Necenzurirano 20.05.2023
Ljudje, rojeni v znamenju dvojčkov, so znani po šopku zanimivih lastnosti: so radovedni, igrivi, duhoviti in prilagodljivi, hrkati jih zaznamujeta otroškost in spremenljivost. To zračno znamenje upravlja planet Merkur, kar dodaja njihovi naravi… »

Matjaž Han: Absolutno podpiram ustanovitev nacionalnega letalskega prevoznika

Delo 20.05.2023
Analizo o smiselnosti nacionalnega prevoznika bodo predstavili še Robertu Golobu, nato bo vlada odločila. V nadaljevanju preberite: Absolutno podpiram ustanovitev nacionalnega letalskega prevoznika, je poudaril gospodarski minister Matjaž Han, ki se je… »

Naša vplivnica brezplačno pokazala svoje posnetke na erotični platformi

Zurnal24 20.05.2023
Pokazala "svojo kosmato muco". "Nekoč prva YouTuberka za otroke in mladino, danes ima OnlyFans," se glasi naslov objave na forumu, kjer so se nekateri spravili nad znano Slovenko in si v komentarjih dali duška. "Če je to edini način, da nekaj… »

Beyonce in Jay-Z za novo domovanje odštela kar 200 milijonov dolarjev!

Necenzurirano 20.05.2023
To je najdražji objekt, prodan v Kaliforniji in drugi najdražji v ZDA. In še to sta ga glasbenika dobila poceni – izklicna cena je bila skoraj 300 milijonov! Eden najbolj vplivnih parov v glasbenem svetu, Beyonce in Jay-Z, imata nov dom. Kupila sta… »

F1 vplivnež naj bi iz "osebnih razlogov" škodoval Schumacherju

Zurnal24 20.05.2023
Mick Schumacher je po mnenju strica Ralfa postal žrtev svojega slavnega priimka. Mick Schumacher je po koncu lanske sezone F1 izgubil sedež pri Haasu, kjer so se raje odločili za veterana Nica Hülkenberga. Nemčeve možnosti za obstanek med dirkaško… »

Oglasil se je veliki junak, ki je tvegal glavo, da bi zaščitil nedolžne

Zurnal24 20.05.2023
Spregovoril je zapriseženi navijač West Hama, ki je po koncu polfinalne tekme konferenčne lige nesebično pomagal zaščititi družinske člane in prijatelje angleških nogometašev. Po koncu polfinalnega obračuna konferenčne lige na stadionu AFAS… »

Želite telefon, ki izstopa? Ta že od nekdaj plava proti toku!

Zurnal24 20.05.2023
Tik preden je Sony naznanil prihod nove generacije svojih telefonov Xperia, smo v roke dobili njihov paradni telefon Xperia 1 IV. Sony z modeli Xperia že od samega začetka plava proti toku. Razmerje zaslona, oglata oblika, poseben uporabniški vmesnik… »

ZAJČKI DOBILI SVOJ HOTEL: Letovišče ponuja razvajanje in nego na najvišji ravni (FOTO, VIDEO)

Regional 20.05.2023
Ni več presenečenje, da obstajajo hoteli za pse in mačke, toda v Hongkongu so zdaj za luksuzni oddih dobili prostore še zajčki. Bunny Style je postalo izjemno priljubljeno letovišče za prikupne kosmatinčke, saj ta premišljeno zasnovan hotel ne le… »

Število izdanih gradbenih dovoljenj prepolovljeno

Nova 24TV 20.05.2023
Fotografija je simbolična. Aprila je bilo izdanih za 36 % manj gradbenih dovoljenj za stavbe kot v mesecu pred tem: za stanovanjske stavbe 44 % in za nestanovanjske stavbe 29 % manj. Načrtovana površina stanovanjskih stavb manjša za tretjino Skupna… »

Se še spomnite kave, ki spominja na sladico?

Necenzurirano 20.05.2023
Spomnimo na hit, ki se je pred dobrim letom ali dvema kot strela z jasnega pojavil na cenikih, a se le redko kje obdržal. Dalgona kava. Gre za osvežilen napitek ali morda celo za sladico, ki pa za svojo pripravo zahteva kar nekaj časa. Verjetno je tudi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem