Arhiv novic 21.05.2023

Anja Štangar še tretjič zapovrstjo na vrhu, zmagal tudi Enej Marinič

Delo 21.05.2023
Na turnirju za evropski pokal v Sarajevu so slovensko himno zaigrali za judoistko Olimpije in judoista Branika Brokerja. Anja Štangar je neustavljiva. Judoistka Olimpije je še tretjič zapovrstjo zmagala na turnirju za evropski pokal. Potem ko je bila… »

Špančeva neuspela licitacija

Delo 21.05.2023
Albert Riera je prišel kot naključen mož, odšel je kot šampion. Račun se bo polagal že v juliju in na prvih evropskih tekmah, najkasneje pa prihodnje leto. Albert Riera ne bo nadaljeval uspešnega dela pri Olimpiji. Španec je v slabem letu dni… »

Kdo ima prav: banke ali obvezniški trgi?

Delo 21.05.2023
Pričakovanja, da se bo jedrna inflacija v naslednjih dveh letih približala dvema odstotkoma, so precej optimistična. V nadaljevanju preberite: V splošnem se inflacija zmanjšuje – v ZDA se je aprila znižala s pet na 4,9 odstotka. V območju z evrom… »

Kako v zdajšnjem času povečanih tveganj zavarovati terjatve in kdaj v izterjavo

Finance.si 21.05.2023
Likvidnostna in neplačilna tveganja so večja v dejavnostih, ki so občutljive za cene energentov in drugih vhodnih surovin, ter pri zadolženih podjetjih.… »

Oče najstnice za koncertne vstopnice Taylor Swift plačal skoraj 20 tisočakov

RTV Slovenija 21.05.2023
Potem ko je ponovno zatajil eden izmed portalov za prodajo vstopnic za koncert pevke Taylor Swift, očetu razočarane mladenke ni preostalo drugega, kot da znova kupi dragocene papirje. Svoj prvi nakup, ki ga nikoli ni dobil, je preplačal kar 12-krat… »

Žalna slovesnost ob obletnici komunističnega umora Lamberta Ehrlicha

Nova 24TV 21.05.2023
Duhovnik in intelektualec dr. Lambert Ehrlich. Teološka fakulteta UL in društvo Združeni ob Lipi sprave vabita v petek, 26. maja 2023, ob 17.15 na žalno svečanost ob obletnici umora prof. dr. Lamberta Ehrlicha. Zbor bo na kraju zločina ob Waldorfski… »

V odsotnosti slovenske šampionke se je veselila Američanka

Delo 21.05.2023
Natalia Grossman je zmagovalka tretje tekme svetovnega pokala v športnem plezanju v disciplini balvani. Edina slovenska finalistka Katja Debevc 13. Američanka Natalia Grossman je zmagovalka tretje tekme svetovnega pokala v športnem plezanju v… »

UČINKOVITA METODA: Pes s pomočjo zvonca pove, kdaj je čas za odhod na potrebo (VIDEO)

Regional 21.05.2023
Mnogi lastniki hišnih ljubljenčkov so se že srečali s situacijo, ko njihov pes nenadoma mora na potrebo, čeprav so ga pred kratkim peljali na sprehod. Takšne izkušnje je doživljala tudi ena družina, ki pa je našla inovativen način, kako to… »

Cena električne energije v Sloveniji: S 300 evrov za MWh presegamo Nemčijo za več kot 100%. Kdaj bo vlada prisluhnila…

Spodnje Podravje 21.05.2023
Slovensko gospodarstvo se sooča z izzivom visokih cen električne energije, ki jih morajo plačevati podjetja. V Nemčiji podjetja v povprečju plačajo 130 evrov za MWh električne energije, slovenska podjetja pa so prisiljena plačevati tudi do 300… »

FOTO: Napihal toliko, da so ga pridržali

Necenzurirano 21.05.2023
Odvzemu vozniškega dovoljenja je sledilo še pridržanje in obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče. Ta vikend je bila v kar nekaj nesrečah pri voznikih prisotna večja količina alkohola. Neslavni rekorder tega tedna pa je bil odkrit na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem