Arhiv novic 21.05.2023

Kolesar trčil v avto

Gorenjski glas 21.05.2023
Kranj – V ponedeljek popoldne se je po klancu navzdol na območju Jošta hudo poškodoval 30-letni kolesar, ki je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v ob cesti parkiran avtomobil. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v zdravstveno ustanovo.… »

Popisujejo zasedenost parkirišč

Gorenjski glas 21.05.2023
Občina Škofja Loka je bila z Občino Medvode izbrana za pilotno območje priprave nacionalnih smernic, strokovnih podlag in nacionalne parkirne platforme, v teh dneh pa poteka popis zasedenosti parkirišč. Škofja Loka – Podobno kot v drugih mestih… »

Naša voditeljica pravi, da jo ljudje vidijo v napačni luči

Zurnal24 21.05.2023
Drzna kot vedno! Ta teden je v kuharski oddaji Riba, raca, rak kuhala tudi Planetova voditeljica Manja Stević, ki je svojim gostom postregla z japonsko juho ramen. Mamica dveh otrok je bila v stresu, najbolj so ji jo zagodla jajca ... Kljub temu je… »

Radikalna sprememba: Anja Jenko povsem drugačna

Zurnal24 21.05.2023
To po razhodu naredi veliko žensk. Konec aprila smo poročali, da sta se po več letih turbulentne zveze, rojstvu sina in po njegovih težavah z zakonom, razšla hčerka našega bivšega politika Janka Jenka, Anja Jenko, in njen srčni izbranec Mario… »

Ko se zvezdniki v Cannesu počutijo malo preveč domače ...

Zurnal24 21.05.2023
Eden Roc Hotel je pri slavnih zelo priljubljen. To vedo tudi paparaci. Med Cannesom in Nico leži majhen kraj Antibes, kjer boste te dni verjetno srečali ogromno zvezdnikov, saj tam stoji sloviti hotel Eden Roc, ki je med slavnimi izjemno priljubljen… »

Poroka na prvi pogled: Tako je Aleš po koncu šova spremenil svoje življenje

Zurnal24 21.05.2023
Za to ima zasluge tudi Anna. Aleš je imel v šovu Poroka na prvi pogled srečo in nesrečo. Nesrečno se je končal njegov prvi zakon z Jasmino, njegov drugi z Anno pa je bil uspešen, četudi se je lepotica odločila, da ljubezni z Ljubljančanom, ko… »

Miša Molk: V pokoj ne bom odšla z grenkobo

Delo 21.05.2023
Legendarna televizijska novinarka, voditeljica in urednica Miša Molk nam je le nekaj tednov pred upokojitvijo razkrila svoje misli, občutke in načrte. V nadaljevanju preberite: Miša Molk je prijetna sogovornica, zvezda, ki žari ne glede na to, kaj se… »

Mnogi ne verjamejo, da lahko volitve karkoli spremenijo

Delo 21.05.2023
Predvolilne napovedi kažejo, da nobeni stranki po volitvah ne bo uspelo sestaviti vlade. V nadaljevanju preberite: Danes bodo v Grčiji, tri mesece po tragični železniški nesreči, v kateri je umrlo 57 večinoma mladih ljudi, ki je bila neposredna… »

Jupiter bo eno leto v biku, kaj to pomeni za vas?

Zurnal24 21.05.2023
Prvič po več kot desetih letih! 16. maja se je planet sreče Jupiter premaknil v drugo znamenje - tokrat v bika, kjer bo ostal vse do 25. maja 2024. To priznana astrologinja Nadiya Shah napoveduje vašemu znamenju. Kot pravi, nas bo ta tranzit spodbudil… »

S temi nasveti bo vaša vrtna zabava najboljša v ulici

Zurnal24 21.05.2023
Zanjo ne potrebujete veliko, le dober načrt! Pri vrtni zabavi je najpomembnejše to, da se lahko sprostite in uživate. Preden se lotite priprave seznama stvari, ki jih potrebujete za neverjetno zabavo, je dobro vedeti, kaj potrebujete in česa ne smete… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem