Arhiv novic 23.05.2023

Okoljski predpis Euro 7: uvedba bo zahtevala do desetkrat višje stroške novih vozil od napovedanih

Finance.si 23.05.2023
Pozivom Italije k spremembam oziroma opustitvi normativa Euro 7 se pridružujejo tudi druge evropske države in vse več avtomobilskih proizvajalcev.… »

Plačni let nad Golobovim gnezdom: triler in komedija

Finance.si 23.05.2023
Golob in Debeljak sta pripadnika politike, ki slavi davke in enakost. Zato naj malo trpita, tako kot drugi – vsaj ne bosta zapravljala svojega denarja za neumnosti.… »

Za vlaganje v vsak sončni modul Moje elektrarne 45 evrov obresti letno

Delo 23.05.2023
Moja elektrarna se je udeležila pomembne trajnostne kampanje Kapitalski trgi, sončne module pa lahko zakupite na povezavi spodaj. Spoštovane vlagateljice, spoštovani vlagatelji, omenjena kampanja, h kateri je Moja elektrarna d. o. o. kot družba, ki… »

Kranj: poziv pričam nesreče

Zurnal24 23.05.2023
V Kranju v semaforiziranem križišču Oldhamske ceste se je danes, 23. maja, nekaj minut pred 12. uro na prehodu za pešce zgodila prometna nesreča. Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, sta bila v prometni nesreči blizu vrtca Janina udeležena… »

Ko blue chipi umolknejo

Finance.si 23.05.2023
Skrivanje pomembnih korporativnih informacij pred delničarji v neke fusnote poročil je nevaren signal za že tako šibak slovenski trg kapitala… »

Odkrivanje zdravil z umetno inteligenco je 50 milijard dolarjev vredna priložnost za velika farmacevtska podjetja

Finance.si 23.05.2023
Trenutno na stotine znanstvenikov svoje dneve preživlja s prebijanjem skozi podatke, da bi našli, razvili in izdelali zdravila za preboj na trg… »

Kaj je skrivnost meteorskega uspeha Teslinega modela Y

Finance.si 23.05.2023
Kandidat za električni avto leta 2023: tesla model Y Tesla Y je fenomen avtomobilskega trga. V le nekaj letih se je povzpela med najbolje prodajane avtomobile na svetu ne glede na pogon. Letos se je zapeljala na evropski vrh, v marcu pa še na slovenski… »

Analiza ZZZS in Fakina: kako in zakaj se je poslabšala dostopnost specialističnih ambulant

Finance.si 23.05.2023
Lani je bilo pregledov manj, čakajočih pa več kot v letu 2019. Velike so tudi razlike v produktivnosti izvajalcev, tako javnih zavodov kot koncesionarjev. Nujno bi bilo treba določiti in uveljaviti standarde in normative dela za plačo.… »

Zidanšek, Juvan in Hercog čez prvo oviro v kvalifikacijah Pariza

RTV Slovenija 23.05.2023
Tamara Zidanšek, Kaja Juvan in Polona Hercog so uspešno preskočile prvo oviro v kvalifikacijah Rolanda Garrosa. V 2. krogu v sredo bo imela na papirju najzahtevnejšo tekmico Kaja Juvan. Glavni turnir se bo začel v nedeljo. Tamara Zidanšek, trenutno… »

To so Rusi, ki hočejo z orožjem strmoglaviti Putina z oblasti

SiolNET 23.05.2023
Legija Svoboda Rusije in Ruski prostovoljni korpus sta vojaški enoti, ki se v času vojne v Ukrajini bojujeta proti ruskim silam. V ponedeljek sta enoti vstopili na rusko ozemlje na območju regije Belgorod in po lastnih navedbah osvobodili več vasi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem