Arhiv novic 23.05.2023

Svetost življenja

Nova 24TV 23.05.2023
Dovolita mi, da z vama trpim in ne razumem Boga, zakaj vama ne zaupa novorojenčka; dovolita mi, da z vama trpim in trkam na srce Boga ter ga sprašujem, zakaj je dopustil, da se vajin želeni otrok ni rodil živ; dovolita mi, da vstopim v vajino stisko… »

Nekdanji predsednik prodaje Anheuser-Busch napoveduje dolgo, vroče in suho poletje za pivovarja

Nova 24TV 23.05.2023
Transseksualec Dylan Mulvaney v oglasu za pivo Bud Light. Anson Frericks, nekdanji predsednik prodaje in distribucije za Anheuser-Busch, je napovedal, da bodo Bud Light in druge blagovne znamke, ki jih trži podjetje, imele težave, dokler vodstveni… »

Planinec na Mali Mojstrovki zgrmel 200 metrov v globino, pristal v snegu in preživel

Necenzurirano 23.05.2023
V slovenskih gorah sta se v zadnjih dnevih zgodili dve hudi nesreči. V Gorski reševalni zvezi Slovenije (GRZS) opozarjajo, je šlo v obeh primerih za reševanje tujih turistov oziroma planincev, ki so se v gore podali brez ustrezne zimske opreme. Tako… »

Ali bomo dobili novo Adrio? Stala bi več kot 100 milijonov in ustvarjala izgubo, kaže študija.

RTV Slovenija 23.05.2023
Potem ko sta se na razpis za letalsko povezljivost Slovenije prijavila le dva prevoznika, luksemburški in črnogorski prevoznik, je zdaj vse več namigov, da bo država po propadu Adrie znova ustanovila letalskega prevoznika. Študija, s katero se je… »

Helios z 32 točkami Mahkovica izločil Krko

RTV Slovenija 23.05.2023
Košarkarji Heliosa Sunsov so s preobratom v drugem polčasu še drugič premagali Krko (92:86) in se znova uvrstili v finale državnega prvenstva, kjer bo njihov tekmec znova Cedevita Olimpija. Novomeščani so v Domžalah vodili večino tekme. V… »

Dnevni horoskop za sredo, 24. maja 2023

Zurnal24 23.05.2023
Ne očitajte si svojih odločitev, ampak jih sprejmite z odprtimi rokami. Konjunkcija med Luno in Marsom vas vodi v resne odločitve. Bolj boste previdni, varčni ter v medsebojnih odnosih zadržani. V negativnem smislu lahko hitro začutite breme ter… »

Imajo nov načrt, kaj storiti s Hitlerjevo rojstno hišo

Necenzurirano 23.05.2023
Avstrijska vlada bi rada rojstno hišo Adolfa Hitlerja preuredila v center za usposabljanje policistov na področju človekovih pravic. Pisalo se je leto 1889. 20. aprila tistega leta se je v najeti sobi v zgornjem nadstropju hiše v avstrijskem mestu… »

Na festivalu mladinske kulture okronali "vizionarje"

RTV Slovenija 23.05.2023
Ob koncu tridnevnega festivala mladinske kulture Vizije, ki je v okviru Tedna ljubiteljske kulture prejšnji konec tedna potekal v Novi Gorici, so podelili vizionarje - nagrade za ustvarjalnost na več področjih. Najboljša predstava v celoti je bila Ne… »

SRBSKO TOŽILSTVO SPROŽILO POSTOPEK PROTI MATERI 13-LETNIKA: Če ji bodo dokazali ti dve stvari, ji grozi dolga zaporna kazen

Regional 23.05.2023
Državno tožilstvo v Beogradu je po uradni dolžnosti sprožilo postopek v zvezi z morilskim pohodom na Osnovni šoli "Vladislav Ribnikar" 3. maja letos, ko je trinajstletnik ubil devet in ranil štiri osebe, od katerih je ena umrla. Med drugim so… »

Zvezda že v finalu, Olimpija polfinale s Partizanom začenja v nedeljo

SiolNET 23.05.2023
Zadnji polfinalist lige ABA in hkrati nasprotnik Cedevite Olimpije v boju za finale so košarkarji Partizana, ki so v Beogradu na tretji četrtfinalni tekmi upravičili vlogo favoritov, visoko premagali SC Derby in preprečili senzacijo. Polfinalni dvoboj… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem