Arhiv novic 23.05.2023

Veliki up slovenske košarke iz Španije v ligo NCAA

SiolNET 23.05.2023
Veliki up slovenske košarke Jan Vide, ki je bil pred dnevi v Kaunasu izbran za najbolj koristnega igralca mladinske evrolige, bo po poročanju španskega časnika Marca po koncu sezone zapustil madridski Real in kariero nadaljeval na univerzi UCLA v… »

Znova toži Trumpa, zatem ko je od njega že iztožila pet milijonov dolarjev

Delo 23.05.2023
Tokrat ga E. Jean Carroll toži za deset milijonov dolarjev, in sicer zaradi njegovih domnevnih žalitev na nedavni javni tribuni televizije CNN. Kolumnistka E. Jean Carroll, ki je od nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa že iztožila pet milijonov… »

Tajni načrt Sandija Češka in Darka Horvata

Necenzurirano 23.05.2023
Kako želi vrsto let eden od najbogatejših Slovencev s pomočjo privatizacijskega tajkuna reševati skupino Studio Moderna, ki se ukvarja s televizijsko in spletno prodajo izdelkov za dom? Izgubila blagovne znamke, sledi odpis dolgov Kupnina končala na… »

Po neverjetni drami znani še zadnji četrtfinalisti, prvi poraz Švice

Zurnal24 23.05.2023
V četrtfinalu SP še Nemčija in Latvija, Švicarji prvič poraženi. Na svetovnem prvenstvu v hokeju elitne skupine na Finskem in v Latviji so danes končali predtekmovanje. Znani sta še zadnji udeleženki četrtfinala, vstopnici sta si priborili… »

V Franciji prepovedali kratke lete, treba bo na vlak

Necenzurirano 23.05.2023
Francija je prepovedala domače lete na kratke razdalje, da bi zmanjšali emisije ogljikovega dioksida. Alternativa so vlaki. V veljavo je namreč stopil zakon, sprejet pred dvema letoma, ki pravi, da so prišli h kraju dnevi letov med destinacijami, ki… »

Dodik na obisk k Putinu

Zurnal24 23.05.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je danes v Moskvi sprejel predsednika Republike Srbske Milorada Dodika. Ruski predsednik Vladimir Putin se je predsedniku Republike Srbske Miloradu Dodiku zahvalil za nevtralno stališče Banjaluke glede vojne v Ukrajini… »

Umar: Rast gospodarske aktivnosti podpirali potrošnja gospodinjstev, gradbeništvo in večina storitev

RTV Slovenija 23.05.2023
Umar v najnovejši izdaji Ekonomskega ogledala ugotavlja, da je rast gospodarske aktivnosti v prvem četrtletju izhajala iz trošenja gospodinjstev, gradbenih investicij in rasti večine storitvenih dejavnosti. Okrepila se je tudi storitvena menjava… »

Zvezdnik filma Thor in serije Vikingi umrl med snemanji v Italiji

Zurnal24 23.05.2023
V 59. letu starosti je umrl Ray Stevenson. Pet dni pred svojim 59. rojstnim dnevom je umrl igralec Ray Stevenson, znan iz serij Vikingi, Dexter in Rim ter tudi številnih filmskih hitov, kot je Thor. Igralec je bil med snemanjem filma Cassino in Ischia na… »

VOZILA V NASPROTNO SMER: Na vipavski hitri cesti 83-letnica povzročila nesrečo

Regional 23.05.2023
Starejša voznica osebnega avtomobila italijanskih registrskih je v ponedeljek popoldne na odseku hitre ceste skozi Vipavsko dolino med naseljem Vogrsko in Ajdovščino vozila v nasprotni smeri in povzročila nesrečo. Na srečo je prišlo le do… »

Slovenci izgubili tudi zadnjo tekmo na SP, boljši tudi Kazahstan

Primorske 23.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je na sedmi, zadnji tekmi na svetovnem prvenstvu elitne skupine v Latviji včeraj izgubila s Kazahstanom s 3:4 (1:1, 1:1, 1:2). Slovenci že po nedeljskem porazu s Slovaki niso imeli več možnosti za obstanek med elito… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem