Arhiv novic 23.05.2023

Google uvaja prelomno novost, a nekateri so zaskrbljeni

SiolNET 23.05.2023
Internetni velikan Google je pripravljen na eno od največjih sprememb v skoraj 25-letni zgodovini podjetja. Jedrna in hkrati tudi prva dejavnost podjetja, spletni iskalnik, ki ga uporablja tako rekoč ves svet, bo doživel prenovo, ki bo morda korenito… »

Presenetila slovensko javnost, a je prepričana, da se bo vrnila #video

SiolNET 23.05.2023
"V tistem trenutku sem bila kot ženska presrečna, kot športnica pa sem se vprašala, kako naprej," je svojo nekoliko nepričakovano nosečnost opisala Anja Osterman, naša vrhunska kajakašica na mirnih vodah, ki v sedmem mesecu nosečnosti pridno… »

Potep po Ljubljani: nov "avtomobilček" za 10 tisočakov

SiolNET 23.05.2023
Po Ljubljani prvič z 2,4-metrskim Citroënovim malčkom, ki se pelje s hitrostjo največ 45 kilometrov na uro, ima dva sedeža in ga lahko z izpitom AM vozijo tudi najstniki, stari vsaj 15 let. Prav gotovo vpadljiv in nenavaden "avtomobil", ki je v… »

“Zavlačujejo z dolgotrajno oskrbo, z vašim denarjem pa financirajo Antifo!”

Nova 24TV 23.05.2023
Minister za solidarno prihodnost Maljevac z zakonskim predlogom rešuje tegobe starostnikov. Javni obravnavi je namenil pičlih pet delovnih dni! (Foto: STA) “Kot smo napovedali. Pred referendumom so vam debelo lagali. Verjamete sedaj? Zavlačujejo… »

"MRAČNE SEANSE" V UČILNICAH: Psihiatrinja nagovarjala dijake, da se povežejo z dušami umrlih prijateljev (VIDEO)

Regional 23.05.2023
Ministrstvo je poslalo nujno inšpekcijo na kliniko za psihiatrijo, potem ko je oče ene od umorjenih deklic odkril, kaj počne psihiatrinja, ki naj bi otrokom pomagala pri spopadanju s travmo po nedavnem strelskem napadu na osnovni šoli v Srbiji… »

Kako je vojaško pristanišče v Pulju vplivalo na Divačo

Primorske 23.05.2023
V Dvorani Muzeja slovenskih filmskih igralcev v Škrateljnovi domačiji v Divači se bodo v četrtek ob 19. uri v okviru 37. pogovornega večera Divača - mesto nad Reko posvetili fenomenu vojaškega pristanišča Pulj ter z njim povezano izgradnjo… »

Justinih 100 let

Primorske 23.05.2023
Sto pomladi nazaj, 7. aprila 1922, se je rodila Justa Martinčič, poročena Dujc. Le par rosno mladih let je živela na domačiji Pri Žnidarjevih, v Goričah, na obrobju Vremske doline, nato je še kot mlado dekle morala iti služit, saj so starši… »

BO KOPER DOBIL NOV HOTELSKI KOMPLEKS? Idejna zasnova naj bi bila že pripravljena

Regional 23.05.2023
Srbsko-ameriški podjetnik Milan Mandarić je napovedal, da bo na svojem zemljišču na klifu v Žusterni zgradil turistični kompleks. Mestna občina Koper naj bi bila ideji naklonjena. Milan Mandarić je v svojem podjetju Milanova Invest v sodelovanju z… »

Je to prihodnost tudi slovenskega progresivnega zakona o evtanaziji?

Nova 24TV 23.05.2023
Foto: Freepik Nedavna raziskava družbe Research Co je pokazala, da več kot 25 odstotkov Kanadčanov podpira pomoč pri samomoru oziroma evtanazijo v primerih, kot sta brezdomstvo in revščina, piše Daily Wire. Zdi se, da pod aktualno vlado, ki želi… »

Slovenska zelena politika poganja voznike k sosedom na Hrvaško

Nova 24TV 23.05.2023
Slika je simbolična. (Foto: epa) Vlada je z včerajšnjim dnem spremenila cene pogonskih goriv. Cena 95-oktanskega goriva bo po novem znašala 1,382 evra na liter. Cena litra dizelskega goriva se je zvišala na 1,426 evra. Za večji del delovne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem