Slovenija arhiv novic 25.05.2023

Kako in kdaj bo vlada pomagala tistim, ki jih je prizadelo zadnje deževje?

Spodnje Podravje 25.05.2023
Združenje občin Slovenije je opozorilo, da bo sanacija nedavnih poplav in plazov močno obremenila občinske proračune. Zato pozivajo k spremembi področne zakonodaje, ki bo občinam olajšala dostop do pomoči države, ter k vzpostavitvi sistema, s… »

Popili so ves alkohol v Manchestru

Delo 25.05.2023
Pep Guardiola je bil ponosen na igralce Manchester Cityja, ki so ostali neporaženi v Brightonu, čeprav so imeli pred tem zabavo po osvojitvi premier league. Trener Pep Guardiola je le redko zadovoljen s točko, ampak po sinočnjem remiju pri Brightonu… »

Ta znana Slovenka v Dalmaciji služi s tako vročim poslom!

Zurnal24 25.05.2023
Ljubitelji resničnostnih šovov jo dobro poznate, služi pa z zelo romantičnim poslom! Milena Pleško je kot strokovnjakinja sodelovala v prvi sezoni šova Ljubezen na prvi pogled in televizijskim parom pomagala premagovati ovire. Izkušenj ima ogromno… »

Osem odgovorov na osem zahtevnih vprašanj glede pnevmatik

Zurnal24 25.05.2023
Pnevmatike: ko boste to prebrali, verjetno ne boste več zamahnili z roko. Devet metrov je na cesti ogromno. Gre za dolžino dveh srednje velikih avtomobilov. Testi dokazujejo, da je pri istem avtu devet metrov razlika v zaviranju na mokrem, če ima… »

Spraznil hišo v Tržiču

Zurnal24 25.05.2023
Tržiški policisti so včeraj popoldne obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, iz katere je neznanec odnesel več tehničnih predmetov in hišnih aparatov. S Policijske uprave Kranj v zvezi z vlomom na območju Tržiča pojasnjujejo, da je neznanec vlomil… »

Jure Jankovič poročil nekdanjo bratovo zaročenko

Nova 24TV 25.05.2023
Jure Janković (Foto: STA) Medtem ko njun oče Zoran Janković še vedno uživa vse privilegije slovenskih sodišč, saj so ga te dni še šestič oprostila sumov kaznivih dejanj, sina Jure in Damijan menjujeta partnerke. Jankovićev sin Jure se je… »

Obletnica valete

Gorenjski glas 25.05.2023
Sredi maja so se v jedilnici dijaškega doma v Škofji Loki ob štirideseti obletnici valete srečali učenci nekdanje OŠ Petra Kavčiča. Šolske klopi so zapustili leta 1983. Takrat jih je bilo skupno kar 185, tokratne obletnice pa se jih je udeležilo… »

Špartanska Planica

Gorenjski glas 25.05.2023
Rateče – Minuli konec tedna, 20. in 21. maja, se je v Dolino pod Poncami vrnila zahtevna preizkušnja, tek z ovirami Spartan Race Kranjska Gora hosted by I Feel Slovenia, na katerem se je v treh težavnostnih kategorijah preizkusilo več kot 2400… »

Zaradi slabosti padel z lestve

Gorenjski glas 25.05.2023
Kranj – Kranjske policiste so v petek popoldne obvestili o nesreči 59-letnega moškega, ki je zaradi slabosti padel z lestve z višine dveh metrov. Poškodovanega občana so reševalci odpeljali v bolnišnico.… »

Očistili blejski biser

Gorenjski glas 25.05.2023
Blejsko jezero je po zaslugi številnih potapljačev in prostovoljcev ponovno malo »lažje zadihalo« in se v okviru tradicionalne čistilne akcije osvobodilo navlake, ki se je skozi leta nabrala na dnu in brežinah. Bled – Društvo za podvodne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem