Slovenija arhiv novic 25.05.2023

"Če se zdaj ne bo nič spremenilo, bo smer, v katero bo šla srbska družba, zelo strašljiva"

RTV Slovenija 25.05.2023
Srbija je sod smodnika, država, v kateri se ljudje ne počutijo varne in v kateri so oblasti normalizirale nasilje, predvsem prek medijev pod njihovim nadzorom, je v pogovoru za MMC opozoril Vladimir Međak iz Evropskega gibanja v Srbiji. Srbijo sta v… »

Po šestnajstih letih na točki nič

Delo 25.05.2023
Urejanje odnosov znotraj UKC javnosti ne zanima. Zanima jo zgolj, kdo bo operiral otroka, ko bo ta potreboval operacijo. Od leta 2007, torej skupaj 16 let, so bila prizadevanja odgovornih v ljubljanskem kliničnem centru usmerjena v to, da bi dobili vsaj… »

"Buci buci, uboga nutrija ..."

Zurnal24 25.05.2023
Nutrije in medvedi: naivna dobrota in koristna znanost. V Ljubljani so se odločili, da bodo odstranili nutrije kljub nasprotovanju večine - zbrali so približno 25.000 podpisov proti. Podobno se je dogajalo pri odstrelu medvedov: ljudstvo proti… »

Zbiti pešec Marjan kar štiri dni mrtev ležal za grmom

Zurnal24 25.05.2023
Dolenjec Rožle Grintal je bil po svojih besedah na novomeškem sodišču prepričan, da mu je pred avto pritekla srna. Ko je Franc Bevc pred leti prevzel kmetijo v Brezju pri Trebelnem, je dobil tudi skrbništvo nad bratom Marjanom. Ta je končal šolo s… »

Horoskop za četrtek, 25. maja

Necenzurirano 25.05.2023
Sonce je v dvojčkih, Luna je v levu. OVEN – Današnji dan bo zaznamovan s strahovi, še posebno če se z nekom še vedno ne morete pogovoriti. Vse, kar se bo dogajalo zvečer, prinaša nekaj pozitivnega. BIK – Danes boste spravili v red svoje misli… »

Rok (Poroka na 1. pogled) priznal, da je imel drugo

Zurnal24 25.05.2023
Uff, to pa nas je presenetilo, a slišati morate tudi njegov razlog ... Ljubezen med Rokom in Vlasto iz šova Poroka na prvi pogled ni trajala dolgo. Kmalu po tem, ko so kamere ugasnile, sta se razšla. Vlasta je za Žurnal24 povedala, da je bil razhod… »

Miha Deželak: Za pomoč otrokom greš včasih tudi prek lastnih moči

Necenzurirano 25.05.2023
Na Radiu 1 je Miha Deželak nepogrešljiv član ekipe Denis Avdić Showa, najbolj poslušane jutranje radijske oddaje v Sloveniji. Junija vsako leto pa postane prvi zvezdnik oddaje in svojega radia – takrat namreč poteka tradicionalna dobrodelna akcija… »

Tako grdo je kralj Karel odslovil mamino zaupnico ...

Zurnal24 25.05.2023
Morala se je preseliti. Nekdanjo desno roko kraljice Elizabete II., Angelo Kelly, je kralj Karel III. popolnoma "odrezal" in jo nagnal iz njenega doma, ki stoji v senci gradu Windsor, piše MailOnline. Poleg tega je dvor Kelly, kraljičini zaupnici in… »

15 litrov vode na sekundo iz Italije: "Vsaka kaplja šteje"

Necenzurirano 25.05.2023
Direktor družbe Rižanski vodovod Koper Martin Pregelj in generalni direktor tržaške družbe AcegasApsAmga Roberto Gasparetto sta v Trstu podpisala pogodbo o sodelovanju, ki bo aktivirala spečo povezavo med vodovodoma prek nekdanjega mejnega prehoda… »

La Toya se je vrnila na stara pota, oboževalci navdušeni

Zurnal24 25.05.2023
Naša nekdanja pornesa se je vrnila v erotični posel. Čeprav je La Toya še nedavno zatrdila, da jo vzdržuje njen dragi, ki je menda tako ljubosumen, da ji ne pusti delati, se je to skoraj čez noč spremenilo. La Toya je na družbenih omrežjih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem