Slovenija arhiv novic 25.05.2023

Dua Lipa in Donatella Versace skupaj oblikovali modno kolekcijo

RTV Slovenija 25.05.2023
Trikratna grammyjevka Dua Lipa se vse bolje počuti tudi v modnih vodah. Z Donatello Versace sta skupaj oblikovali kolekcijo La Vacanza (Počitnice), ki jo prodaja modna hiša Versace. Dua in Donatella, ki je kreativna direktorica te priznane modne hiše… »

Vpliv Tine Gaber na politično in medijsko pojavnost predsednika vlade

Mladina 25.05.2023
Je ta pozitiven ali negativen, mu pomaga pridobivati simpatije ali ravno obratno? Trendi so jasni, ne pa tudi reflektirani: kakšen vpliv ima Tina Gaber na medijsko in politično pojavnost predsednika vlade? Je ta pozitiven ali negativen, mu pomaga… »

Evtanazija ni prava rešitev

Delo 25.05.2023
Najprej organizirati vsem dostopno paliativno nego in dolgotrajno oskrbo, šele nato razmišljati o evtanaziji. V nadaljevanju preberite: Zdravniki v času, ko društvo Srebrna nit zbira podpise za vložitev predloga zakona o prostovoljnem končanju… »

Izkoristi pravico do boja za svoje pravice

Mladina 25.05.2023
Kot univerzalne človekove pravice še zdaleč niso univerzalne, tudi ni splošna Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Njena implementacija je v veliki meri odvisna od tega, koliko denarja in človeških virov evropske države namenijo… »

V Mengšu stopili skupaj za malo Karolino

Domžalec 25.05.2023
V nedeljo, 21. maja 2023 se je v polni dvorani Kulturnega doma Mengeš v večernih urah odvijal veliki dobrodelni koncert Življenje za Karolino, ki ga je organiziral AIA – Mladinski center Mengeš. Nastopajoči, organizatorji in sponzorji so združili… »

Bazen Prebold 2023 – možnost oglaševanja in nakup vstopnic

Savinjsko Šalaške 25.05.2023
Občina Prebold tudi letos ponuja možnost oglaševanja na Bazenu Prebold z oglasom – “transparentom” in nakup vstopnic za bazen po znižani ceni. Vabljeni k sodelovanju. Več si lahko preberete v dopisu na občinski spletni strani.… »

Cannes: Tom Hanks naj bi se razburjal nad članom osebja

Zurnal24 25.05.2023
Tom Hanks velja za enega najprijaznejših igralcev Hollywooda. Se je res razburjal nad pomagačem? Več medijev je poročalo, da naj bi se Tom Hanks in njegova žena Rita Wilson na rdeči preprogi med filmskim festivalom v Cannesu razburjala nad članom… »

V REBALANS VKLJUČENE TUDI POBUDE KRAJANOV MESTNE OBČINE VELENJE

Savinjsko Šalaške 25.05.2023
Glavni razlogi za predlog sprememb in dopolnitev Odloka o proračunu Mestne občine Velenje za leto 2023 so predvsem spremenjene gospodarske razmere v zadnjih dveh letih, višje povprečnine, visoka inflacija, povišanje plač ter višje vrednosti… »

Primeri Frooma, Bassa in Nibalija: Zadnji teden se lahko pridobiva po več minut

RTV Slovenija 25.05.2023
Na Dirki po Italiji so na sporedu ključne tri gorske etape. Zgodovina Gira v tem stoletju kaže, da je zadnji teden mogoče izničiti tudi skoraj petminutni zaostanek v boju za končno zmago. Na portalu Športni SOS tokrat odgovarjamo na vaši kolesarski… »

Švica s prepovedjo oglaševanja cigaretnih izdelkov za mlade

RTV Slovenija 25.05.2023
Švicarska vlada bo prepovedala oglaševanje tobačnih izdelkov in e-cigaret za mlade. Tako v tiskanih medijih, trgovinah in na dogodkih, ki jih obiskujejo mladi, ne bodo več dovoljeni oglasi za cigarete. S tem bo vlada implementirala odločitev, ki so… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem