Arhiv novic 06.02.2024

Zaznana močna inhibicija procesa čiščenja odpadne vode na Centralni čistilni napravi Domžale-Kamnik

Domžalec 06.02.2024
Na Centralni čistilni napravi Domžale-Kamnik so v četrtek, 1. februarja, ob 14.00 zaznali močno inhibicijo procesa čiščenja odpadne vode, ki je zavrla ustaljene procese biološkega čiščenja dušikovih snovi in spremenila sestavo aktivne biomase… »

RAZPIS ZA KMETIJSTVO V OBČINI LJUBNO BO OBJAVLJEN MARCA

Savinjsko Šalaške 06.02.2024
Za 31. januar so v Občini Ljubno predvideli datum, ko bi praviloma objavili Javni razpis za dodelitev finančnih sredstev za ohranjanje in razvoj kmetijstva, gozdarstva in podeželja za leto 2024 (pogovorno mu rečemo kar razpis za kmetijstvo). Vendar se… »

V VELENJU SE ČIŠČENJE VODOTOKOV NADALJUJE

Savinjsko Šalaške 06.02.2024
V februarju bo koncesionar za vzdrževanje vodotokov na območju Mestne občine Velenje NIVO EKO, d. o. o., nadaljeval z izvajanjem nujnih del za odpravo posledic visokih voda tudi gorvodno na reki Paki v Velenju, in sicer na območju mosta pri Mladosti… »

Princ Harry že na poti k očetu

RTV Slovenija 06.02.2024
Britanskemu kralju Karlu III. so pred kratkim odkrili raka, diagnozo pa je sporočil tudi svojima sinovoma. Iz Združenih držav Amerike se tako že vrača princ Harry, ki so ga opazili na losangeleškem letališču. Potuje sam, prispel naj bi še danes… »

PRI BENCINSKEM SERVISU OB ŠMARSKI CESTI: Kljub tej potezi po nesreči ga čaka kazenska ovadba

Regional 06.02.2024
Včeraj popoldan so koprski policisti bili obveščeni, da je 2. februarja 84-letna ženska hodila po pločniku ob Šmarski cesti proti Šmarjam. Ko je šla po prehodu za pešce mimo bencinskega servisa, je s servisa pripeljal 65-letni voznik z osebnim… »

Dnevni pregled kronike

Savinjsko Šalaške 06.02.2024
Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih dveh dneh prejeli 269 klicev občanov. 77 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 3 s področja mejnih zadev in tujcev, 40 s… »

V KOPRU PRAVI CIRKUS, V PORTOROŽU NOVOST: Svoj glas za najljubšo masko lahko prispevati tudi vi

Regional 06.02.2024
Še nekaj dni nas loči do najbolj zabavnih in norčavih dni v letu. Številni barviti pustni dogodki za vse generacije in okuse bodo tudi letos preplavili obalne občine, zato si le pripravite pustni kostum ali masko in bodite del veselih in zabavnih… »

Še preden si je odrezala roko, naj bi ogoljufala banko

Zurnal24 06.02.2024
Julija Adlešič in Sebastien Abramov sta slovenski javnosti znana iz afere Odrezana roka, on pa še zaradi umora dekleta Sare Veber. Toda to niso vsi njuni grehi, zaradi domnevne goljufije so ju danes povabili na okrajno sodišče v Ljubljani… »

Z izvršbo nad stranko Aleksandre Pivec

Delo 06.02.2024
»Padale so obljube, potem pa se je datum premikal,« pravi direktor Tilen Mrgole. Do skoraj 70.000 evrov zdaj poskuša priti z izvršbo. V nadaljevanju preberite: Stranka Aleksandre Pivec Naša dežela ima zaradi neporavnanih obveznosti že 14 dni… »

Samo Zver: Kratko vedno potegne bolnik – Sprašujem se, kdo je tu nor

Necenzurirano 06.02.2024
V teh dneh se je iztekla pogodba med UKC in Zavodom za transfuzijsko medicino, brez katere ne eni ne drugi ne smejo delati. Prof. dr. Samo Zver, predstojnik Kliničnega oddelka za hematologijo ljubljanskega UKC, že skoraj desetletje opozarja, da se s… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem