Arhiv novic 06.02.2024

"Ni izgovora za to, kar se je zgodilo!" Reagirali tudi Vonn in Veith

Zurnal24 06.02.2024
Britanska alpska smučarka je na Mednarodno smučarsko zvezo (Fis) naslovila zapis, s katerim je sprožila burno razpravo. Britanska specialistka za tehnične discipline Charlie Guest (30) je v obširnem zapisu na Instagramu opozorila na neenakost med… »

Ljubezen našla še ena kandidatka Sanjskega moškega!

Zurnal24 06.02.2024
Blaža Kričeja Režka v šovu sanjski moški ni osvojila, se ji je pa ljubezenska sreča nasmehnila izven šova. Ana Sučevič Suki, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je borila za srce Blaža Kričeja Režka, je ljubezen našla izven… »

Tako se je na vest, da je bivša v zvezi z njegovim prijateljem, odzval Costner

Zurnal24 06.02.2024
Bil je njun sosed. Kot smo poročali, se je nekdanja soproga igralca Kevina Costnerja spustila v ljubezensko zvezo s Costnerjevim nekdanjim prijateljem, finančnikom Joshem Connorjem, ki je bil tudi njun sosed. In kako se je na novico odzval oskarjevec… »

Tako matere kot očetje znajo manipulirati, celo v škodo svojih otrok

Delo 06.02.2024
Najdlje se vlečejo primeri, kjer je nespoštovanje med bivšima partnerjema že tako veliko, da se podata v srdit boj. V nadaljevanju preberite: Hrvaško razburja odločitev vrhovnega sodišča, ki je vrnilo postopek glede skrbništva nad sinom pevke… »

TV namigi: Kako ostati varen na spletu? Vrača se Kvantni skok

Delo 06.02.2024
Začenja se serija domačih in tujih oddaj, ki bodo gledalce opozarjale, kako živeti za zasloni, ne da bi postali ogroženi ali zasvojeni. Plus dve seriji. Digitalno varni (Premiera) (Ne)varni: Digitalno varni: TV SLO 1 ob 17.10 Na dan varne rabe… »

Judoista Haya Veinhandl Obaid in Nejc Avbelj postala državna prvaka za leto 2024

Domžalec 06.02.2024
Judo klub Ippon Kamnik se je v soboto, 3. februarja 2024, udeležil državnega prvenstva v Rdeči dvorani Velenje, katerega sta odlično organizirala Judo zveza Slovenije in Judo klub Velenje. Državno prvenstvo je potekalo za dve starostni kategoriji in… »

Mojstrska sinteza žanrov

Delo 06.02.2024
Knjiga Imperij Ryszarda Kapuścińskega o zlomu in razpadu Sovjetske zveze analizira ozadja, ki razsvetljujejo tudi aktualna dogajanja. V nadaljevanju preberite: Ryszard Kapuściński je bil nedvomno najboljši literat med novinarji ali najboljši novinar… »

Rusi razvijajo zasilno "rešitev" za električne avtomobile

Zurnal24 06.02.2024
Rusko podjetje Priori Machine Solutions (PMS) razvija zasilno rešitev za lastnike električnih avtomobilov, ki na cesti obtičijo s prazno baterijo. Polnili bi jo z "zemeljskim plinom". Rusko podjetje PMS, ki je že razvilo prvi ruski električni traktor… »

Kratke zgodbe nastale iz lastnih izkušenj

Delo 06.02.2024
Nove knjige so izdali Jani Virk, Joakim Zander, Anže Voh Boštic in Ulf Kvensler. Jani Virk Metulj v jantarju Metulj v jantarju Mladinska knjiga, 2023 Jani Virk je doslej objavil pet knjig kratke proze in velja za mojstra tega zahtevnega žanra. Prvi… »

#intervju Aleksandra Grilc Tomažin, Kombučarna Ayatana: Kombuča ponuja široke možnosti

Dnevnik 06.02.2024
Ayatana v Lescah na Gorenjskem je ena redkih kombučarn pri nas. Leta 2019 sta proizvodnjo začela zakonca Aleksandra Grilc Tomažin in Anže Tomažin, kasneje pa se jima je pridružil še doktor biologije in strokovnjak za fermentacije Martin Turjak… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem