Slovenija arhiv novic 06.02.2024

Takšne bodo hiše, ki jih bo gradila država za občane brez domov

Zurnal24 06.02.2024
Preverili smo, kakšne naj bi bile nove hiše, ki jih bo država zgradila občanom, ki so svoje domove izgubili zaradi lanskih poplav in plazov. Ministrstvo za solidarno prihodnost je v sodelovanju z Zbornico za arhitekturo in prostor Slovenije objavilo… »

Takšne so prve informacije o Goggii

Zurnal24 06.02.2024
Italijanska smučarka je po operaciji noge preživela mirno noč na kliniki v Milanu. Smučarska zvezdnica Sofia Goggia je včeraj popoldne uspešno prestala operacijo noge v milanski bolnišnici La Madonnina, kamor so jo prepeljali po hudem padcu na… »

Po “odrezani roki”​ še bančne goljufije

Dnevnik 06.02.2024
Julija Adlešič se bo morala izreči tudi o krivdi glede domnevnih goljufij na račun NLB in Summit Leasinga Slovenija, pri čemer naj bi ji pomagal tudi partner Sebastien Abramov. Adlešičeva in njen odvetnik se trenutno s tožilstvom pogajata… »

Krški župan razrešil že drugo podžupanjo, v Gibanju Svoboda zaskrbljeni nad politično kulturo

RTV Slovenija 06.02.2024
V krškem mestnem odboru Gibanja Svoboda so ob nedavni razrešitvi njihove podžupanje Brigite Piltaver Imperl zaskrbljeni nad signali, ki jih občanom pošilja župan Janez Kerin – ta je namreč razrešil že drugo podžupanjo. "Že druga razrešitev… »

Zaznana močna inhibicija procesa čiščenja odpadne vode na Centralni čistilni napravi Domžale-Kamnik

Domžalec 06.02.2024
Na Centralni čistilni napravi Domžale-Kamnik so v četrtek, 1. februarja, ob 14.00 zaznali močno inhibicijo procesa čiščenja odpadne vode, ki je zavrla ustaljene procese biološkega čiščenja dušikovih snovi in spremenila sestavo aktivne biomase… »

RAZPIS ZA KMETIJSTVO V OBČINI LJUBNO BO OBJAVLJEN MARCA

Savinjsko Šalaške 06.02.2024
Za 31. januar so v Občini Ljubno predvideli datum, ko bi praviloma objavili Javni razpis za dodelitev finančnih sredstev za ohranjanje in razvoj kmetijstva, gozdarstva in podeželja za leto 2024 (pogovorno mu rečemo kar razpis za kmetijstvo). Vendar se… »

V VELENJU SE ČIŠČENJE VODOTOKOV NADALJUJE

Savinjsko Šalaške 06.02.2024
V februarju bo koncesionar za vzdrževanje vodotokov na območju Mestne občine Velenje NIVO EKO, d. o. o., nadaljeval z izvajanjem nujnih del za odpravo posledic visokih voda tudi gorvodno na reki Paki v Velenju, in sicer na območju mosta pri Mladosti… »

Princ Harry že na poti k očetu

RTV Slovenija 06.02.2024
Britanskemu kralju Karlu III. so pred kratkim odkrili raka, diagnozo pa je sporočil tudi svojima sinovoma. Iz Združenih držav Amerike se tako že vrača princ Harry, ki so ga opazili na losangeleškem letališču. Potuje sam, prispel naj bi še danes… »

PRI BENCINSKEM SERVISU OB ŠMARSKI CESTI: Kljub tej potezi po nesreči ga čaka kazenska ovadba

Regional 06.02.2024
Včeraj popoldan so koprski policisti bili obveščeni, da je 2. februarja 84-letna ženska hodila po pločniku ob Šmarski cesti proti Šmarjam. Ko je šla po prehodu za pešce mimo bencinskega servisa, je s servisa pripeljal 65-letni voznik z osebnim… »

Dnevni pregled kronike

Savinjsko Šalaške 06.02.2024
Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih dveh dneh prejeli 269 klicev občanov. 77 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 3 s področja mejnih zadev in tujcev, 40 s… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem