Slovenija arhiv novic 06.02.2024

Najdražji pacient pri nas v enem letu stal 1,5 milijona evrov

Zurnal24 06.02.2024
Med najdražjimi zdravljenji so zdravljenja z dragimi zdravili, sledijo jim različna bolnišnična zdravljenja. Najdražje zdravljenje z zdravili je lani stalo več kot 1,5 milijona evrov. Stroške zdravljenja in terapij pri nas krije Zavod za… »

Zdravniška afera vse bližje zastaranju

Zurnal24 06.02.2024
Afera Žilne opornice se bo očitno zavlekla, je sklepati po včerajšnjem naroku na ljubljanskem okrožnem sodišču. Možnosti, da bo sodni senat razsodil še pred zastaranjem primera prihodnje leto, je vse manj. Zgodba o nabavi žilnih opornic ima… »

Žveglič: Kmetje bomo pri prilagajanju na podnebne spremembe potrebovali pomoč svetovne znanosti

RTV Slovenija 06.02.2024
Nekritičen uvoz pridelkov, predvsem iz Ukrajine v Evropsko unijo, dela pravo zmedo na evropskem trgu, opozarja prvi mož Kmetijsko-gozdarske zbornice, Roman Žveglič. Zdaj se bodo prvič sestali z novo kmetijsko ministrico in upajo, da jim bo… »

So dnevni gostje v Bohinju sploh še zaželeni? Občina odgovarja ...

Zurnal24 06.02.2024
Nov parkirni režim v Ribčevem Lazu je nujen, če želimo zaščititi ožje območje jezera, pravijo na občini, kjer menijo, da bo možnosti alternativnih načinov prevoza do jezera dovolj. Zalomi pa se že, če imate psa. Poročali smo o tem, da je… »

"Ni izgovora za to, kar se je zgodilo!" Reagirali tudi Vonn in Veith

Zurnal24 06.02.2024
Britanska alpska smučarka je na Mednarodno smučarsko zvezo (Fis) naslovila zapis, s katerim je sprožila burno razpravo. Britanska specialistka za tehnične discipline Charlie Guest (30) je v obširnem zapisu na Instagramu opozorila na neenakost med… »

Ljubezen našla še ena kandidatka Sanjskega moškega!

Zurnal24 06.02.2024
Blaža Kričeja Režka v šovu sanjski moški ni osvojila, se ji je pa ljubezenska sreča nasmehnila izven šova. Ana Sučevič Suki, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je borila za srce Blaža Kričeja Režka, je ljubezen našla izven… »

Tako se je na vest, da je bivša v zvezi z njegovim prijateljem, odzval Costner

Zurnal24 06.02.2024
Bil je njun sosed. Kot smo poročali, se je nekdanja soproga igralca Kevina Costnerja spustila v ljubezensko zvezo s Costnerjevim nekdanjim prijateljem, finančnikom Joshem Connorjem, ki je bil tudi njun sosed. In kako se je na novico odzval oskarjevec… »

Tako matere kot očetje znajo manipulirati, celo v škodo svojih otrok

Delo 06.02.2024
Najdlje se vlečejo primeri, kjer je nespoštovanje med bivšima partnerjema že tako veliko, da se podata v srdit boj. V nadaljevanju preberite: Hrvaško razburja odločitev vrhovnega sodišča, ki je vrnilo postopek glede skrbništva nad sinom pevke… »

TV namigi: Kako ostati varen na spletu? Vrača se Kvantni skok

Delo 06.02.2024
Začenja se serija domačih in tujih oddaj, ki bodo gledalce opozarjale, kako živeti za zasloni, ne da bi postali ogroženi ali zasvojeni. Plus dve seriji. Digitalno varni (Premiera) (Ne)varni: Digitalno varni: TV SLO 1 ob 17.10 Na dan varne rabe… »

Judoista Haya Veinhandl Obaid in Nejc Avbelj postala državna prvaka za leto 2024

Domžalec 06.02.2024
Judo klub Ippon Kamnik se je v soboto, 3. februarja 2024, udeležil državnega prvenstva v Rdeči dvorani Velenje, katerega sta odlično organizirala Judo zveza Slovenije in Judo klub Velenje. Državno prvenstvo je potekalo za dve starostni kategoriji in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem