Arhiv novic 10.02.2024

PREKO MEJE DOBREGA OKUSA? Ona praktično gola po cesti, on popolnoma zakrit (FOTO)

Regional 10.02.2024
46-letni raper Kanye West in njegova žena, 29-letna Bianca Censori nasploh rada zbujata pozornost, zdaj pa sta z novimi izbirami na področju videza in oblačenja znova sprožila val razprav. ???????? EN IMAGES | Kanye #West et sa femme, Bianca #Censori… »

Na tekmi svetovnega pokala velika drama, smučarju rešili življenje

Zurnal24 10.02.2024
Kanadski smučar je bil v življenjski nevarnosti. Na prizorišču tekem svetovnega pokala v Banskem bi kaj kmalu prišlo do tragedije. Kanadski smučar Liam Wallace je v petek namreč grdo padel in utrpel poškodbo, ki bi ga lahko stala življenja. Na… »

Kdo bo selektor Slovenije v ligi narodov? Odgovorila sta Kek in Mijatović

Delo 10.02.2024
Predsednik NZS Radenko Mijatović in selektor Matjaž Kek o zgodovinskem letu za slovensko reprezentanco in 1. SNL. V nadaljevanju preberite: Leto 2024 bo v marsičem zgodovinsko, tudi v kontekstu (slovenskega) nogometa – jeseni bo zaživela prenovljena… »

Več kot pol leta naplavljen kombi ob Sori

Dnevnik 10.02.2024
Prebivalce Medvod že dobrega pol leta vznemirja kombinirano vozilo na desnem bregu reke Sore v središču mesta, kamor ga je naplavila lanska poplavna ujma. Na medvoški občini na sestankih z državo že mesece zaman opozarjajo, da gre za verjetno edino… »

Brez končnih odločitev končali osemurno zaslišanje Hornerja

RTV Slovenija 10.02.2024
Vodja ekipe Red Bull v svetovnem prvenstvu formule ena Christian Horner se je v petek na skrivni lokaciji v Londonu spoprijel z večurnim zaslišanjem odvetnika, ki preiskuje obtožbo o neprimernem vedenju 50-letnega šefa moštva. Afera Britanca kljub… »

Pakistan: Stranka zaprtega Imrana Kana bo poskušala oblikovati vlado

RTV Slovenija 10.02.2024
Kandidati, ki jih podpira stranka zaprtega pakistanskega opozicijskega voditelja Imrana Kana, nameravajo oblikovati vlado, je dejal višji svetovalec nekdanjega premierja in pozval Kanove privržence k mirnim protestom. V južnoazijski državi z 241… »

V Italiji s pitonom okoli vratu grozil natakarici

Dnevnik 10.02.2024
V piceriji v italijanski pokrajini Como je želel 48-moški z dvema psoma na povodcu in pitonom okoli vratu naročiti pijačo, ker pa mu je natakarica in lastnik picerije nista hotela postreči, se je v lokal vrnil s pištolo, danes poročajo lokalni… »

Zaradi molka o genocidu v Gazi prekinila sodelovanje

Dnevnik 10.02.2024
Sedemintridesetletna Bosanka Lana Bastašić, ki je za svoj romaneskni prvenec Catch the Rabbit/Ujemi zajca prejela nagrado Evropske unije za književnost 2020, je na instagramu objavila, da je njena moralna in etična dolžnost, da prekine pogodbo z… »

14. ISTRSKA POVORKA: Pustne maškare so preganjale zimo in klicale pomlad

Regional 10.02.2024
Današnja pustna sobota je v središče Kopra privabila številne maškare. Zabavali so se tako otroci kot odrasli. Tudi vreme je bilo 12. Istrski povorki kljub drugačnim napovedim naklonjeno. Na pustno soboto je Koper gostil številne pustne maske, med… »

Kdo komu odpira vrata? Športna loterija po pol leta zatišja ponovno vstopa na prodajni trg

Necenzurirano 10.02.2024
Po prodaji stavbe na Litijski cesti, ki že več tednov pretresa domače politično prizorišče, je znana odvetnica pred novim velikim poslom. Komu svetuje in zakaj ta potrebuje pomoč pri prepričevanju države? Odvetnica Nina Zidar Klemenčič, ki je v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem