Arhiv novic 10.02.2024

Splača se: z vajami boste upočasnili staranje

Dnevnik 10.02.2024
Irec Richard Morgan je štirikratni prvak v dvoranskem veslanju, vadi pa štirideset minut na dan. To ne bi bilo nič nenavadnega, če ne bi bil Richard star 93 let. Še bolj nenavadno je dejstvo, da se nekdanji pek in proizvajalec baterij s športom… »

Tragedija šestletne Hind: "Tako me je strah, prosim pridite pome!"

Zurnal24 10.02.2024
Deklica kot edina preživela tri ure čakala in klicala na pomoč. Ko je ta končno lahko prišla, se je zgodilo nepredstavljivo. Šele po 14 dneh so lahko prišli do trupel. Šestletno Palestinko, ki je kot kaže edina preživela prvotni napad na njihov… »

Ker je zaprla lokal, je pijani policist Elvis ustrelil lastnico

Necenzurirano 10.02.2024
Danes so v Tuzli v BiH pokopali 52-letno Amro Kahrimanović, ki jo je v sredo ustrelil pijani policist Elvis Čustendil. V sredo zvečer je natakarica v lokalu v trgovskem centru Senjak v Tuzli mirila napornega gosta. Ker je še naprej težil in… »

Ameriški nogomet in škandali v raju Las Vegasa

Delo 10.02.2024
Bo Travis Kelce zaprosil za roko Taylor Swift in druga vprašanja tekme med moštvoma Kansas City Chiefs in San Francisco 49ers. V nadaljevanju preberite: Američani so zadovoljni, ker se je košarica za superbowl značilne hrane in pijače, od pice in… »

Vedno moramo biti previdni, ko imamo v rokah napredne tehnologije

Delo 10.02.2024
Zavedanja, da izumirajo vrste, ki jih ne poznamo, je premalo. Prav tako je premalo zavedanja, kaj povzročajo naša dejanja, opozarja Maja Ravnikar. V nadaljevanju preberite: Zadnjih nekaj let so vrhunski raziskovalci Nacionalnega inštituta za biologijo… »

Midve sva igralki. Niti ne ženski

Delo 10.02.2024
Kaj nam v tej igralsko in vizualno vznemirljivi predstavi Nataša Barbara Gračner kot Bette Davis in Jana Zupančič kot Joan Crawford govorita o tem času zdaj? V nadaljevanju preberite: Divi zlatega Hollywooda, ovenčani z oskarji, v kateri sta… »

Luka eksplodiral že v prvi četrtini, Dallas odpihnil eno najboljših ekip lige

Zurnal24 10.02.2024
Dallas Mavericks so s fantastično predstavo ugnali zasedbo Oklahoma City Thunder, bilo je 146:111. Ob izjemnem Dončiću sta se izkazala tudi prišleka Gafford in Washington. Luka Dončić in soigralci so zabeležili tri zaporedne gostujoče zmage… »

Omićev prihod se že pozna

Delo 10.02.2024
Ljubljanska ekipa v 20. kolu lige ABA ugnala beograjski FMP, Krka izgubila pri zagrebški Ciboni. Košarkarji Cedevite Olimpije so v 20. kolu lige ABA premagali FMP z 82:74 (21:15, 42:35, 58:55). Tako odhajajo na pokalno-reprezentančni premor z drugo… »

Tina Šutej kljub bolečinam sedma v zelo močni konkurenci

Delo 10.02.2024
Slovenska rekorderka na dvoranskem mitingu v Franciji preskočila 465 cm, zmagala Novozelandka Eliza McCartney (484). Tina Šutej, najboljša slovenska atletinja zadnjega obdobja, je na dvoranskem mitingu zlate svetovne serije v Lievinu v Franciji v skoku… »

Južna Afrika tretja po zmagi nad DR Kongom

Delo 10.02.2024
Loterija odločila mali finale na afriškem prvenstvu. Reprezentanca Južne Afrike je na afriškem prvenstvu v Slonokoščeni obali zasedla končno tretje mesto, potem ko je v malem finalu v Abidjanu po enajstmetrovkah ugnala DR Kongo s 6:5. Redni del se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem