Arhiv novic 10.02.2024

Dominacija Norvežanov, Slovenci daleč od želenih mest

Zurnal24 10.02.2024
Trojno norveško slavje, Slovenci daleč od želja. Norvežan Sturla Holm Laegreid je osvojil naslov svetovnega prvaka v sprintu na prvenstvu v Novem Mestu na Češkem. Na 10-kilometrski tekmi je do zmage prišel po zaslugi brezhibnega streljanja. Prvi… »

Vreme: Pretežno oblačno

Dnevnik 10.02.2024
Danes bo pretežno oblačno. Občasno bo rahlo deževalo, pogosteje v južnih in zahodnih krajih. Na severovzhodu bo večji del dneva spremenljivo oblačno in še suho. Pihal bo južni do jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 15… »

Porzingis in Tatum vodila Boston do 40. zmage v sezoni

Zurnal24 10.02.2024
Košarkarji Boston Celtics so se z zmago nad Washington Wizards utrdili na vrhu vzhodne konference. Branilci naslova iz Denverja so izgubili na gostovanju v Sacramentu. Vodilna ekipa severnoameriške lige NBA Boston Celtics je ponoči dosegla 40. zmago v… »

V napadu z brezpilotnimi letalniki v Harkovu ubitih sedem ljudi, med njimi trije otroci

RTV Slovenija 10.02.2024
V ruskem napadu z brezpilotnim letalnikom na Harkov je bilo ubitih sedem ljudi, med njimi so trije otroci, in ranjeni še trije ljudje, so sporočile ukrajinske oblasti. V napadu je bila uničena tudi infrastruktura in stanovanjske hiše. Oleg Sinehubov… »

V Celju se znova razlega smeh: najboljše komedije leta se predstavijo

RTV Slovenija 10.02.2024
S predstavo Williama Shakespearja Kar hočete v režiji Janusza Kice in v produkciji ljubljanske Drame se v SLG-ju Celje danes začenjajo 32. Dnevi komedije. Za nagrade se letos poteguje osem predstav, ki jih je izbrala selektorica festivala Kaja Novosel… »

Predsednik Delius odgnal kupce za Elšnika

Dnevnik 10.02.2024
Nogometni prvoligaši bodo konec tedna s tekmami 20. kroga začeli spomladanski del državnega prvenstva. S tekmami 20. kroga se bo danes začel spomladanski del državnega prvenstva v nogometu, ki ga bosta ob 13. uri v Stožicah odprla Olimpija in… »

Mega naročilo električnih tovornjakov

Finance.si 10.02.2024
Mercedes-Benz Trucks in Holcim sta podpisala skupno pismo o nameri. Gre za največje načrtovano posamezno naročilo do zdaj za eactros 600.… »

Haaland popeljal City do novih treh točk, Tottenham v 97. minuti do zmage

RTV Slovenija 10.02.2024
24. krog Premier lige so z zmago odprli nogometaši Manchester Cityja, ki so na Etihadu z 2:0 ugnali Everton. Mož odločitve je bil Erling Haaland. Norveški superzvezdnik, pravi stroj za doseganje zadetkov, je zadel oba gola sinjemodrih, ki so se z… »

Andrej Kosi: Kmetje, ki kmetujejo ob vodotokih, so izgubili večje površine kmetijskih zemljišč

Gorenjski utrip 10.02.2024
Poslanec Andrej Kosi je na Vlado Republike Slovenije naslovil pisno poslansko vprašanje v zvezi s kmetovanjem v varovalnih pasih vodotokov. Celotno poslansko vprašanje objavljamo v nadaljevanju. Spoštovani, v medijih sem zasledil informacijo, da so z… »

“Kmetje, ki kmetujejo ob vodotokih, so izgubili večje površine kmetijskih zemljišč”

Goriški portal 10.02.2024
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Poslanec Andrej Kosi je na Vlado Republike Slovenije naslovil pisno poslansko vprašanje v zvezi s kmetovanjem v varovalnih pasih vodotokov. Celotno poslansko vprašanje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem