Arhiv novic 09.05.2024

Najboljša mlada voznika sta Urša Brumec in Bine Frelih

Delo 09.05.2024
Zmagovalca izbora AMZS Najboljši za volanom 2024 bosta leto dni vozila vsak svoj avto, oktobra pa zastopala Slovenijo na tekmovanju mladih voznikov. Najboljša za volanom sta letos 24-letna Urša Brumec iz Loke pri Mengšu in 22-letni Bine Frelih iz… »

Shaq Jokiću v obraz: "Želim, da tole slišiš od mene"

Zurnal24 09.05.2024
Legendarni Shaquile O'Neal je znan po tem, da se ne boji na glas povedati svojega mnenja. Upokojeni košarkarski as Shaquile O'Neal ni bil zadovoljen z razpletom glasovanja za najkoristnejšega igralca rednega dela NBA sezone 2023/2024. Po mnenju… »

Slovenski rokometaši doživeli šok na Obali

Delo 09.05.2024
Slovenska rokometna reprezentanca je v neposrednih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2025 na prvi tekmi v Kopru izgubila s Švico. Slovenska moška rokometna reprezentanca je v neposrednih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2025 na prvi tekmi v Kopru… »

Država bo dala 3,5 milijona evrov za novi center krožnega gospodarstva. Kaj bo ta delal?

Finance.si 09.05.2024
V preteklosti smo denimo z evropskim denarjem sofinancirali razvojne centre, nekatere zgodbe se niso dobro izšle, imamo enotno točko za krožno preobrazbo gospodarstva, strateško partnerstvo na področju krožnega gospodarstva. Zakaj torej še en… »

Minister Boštjančič: Zavarovalnica Triglav in Pošta ostajata strateški naložbi države

Dnevnik 09.05.2024
Vlada je potrdila predlog nove strategije upravljanja državnih naložb. Vanjo je vključenih 84 kapitalskih naložb države, pri čemer jih je 34 klasificiranih kot strateških, osem je pomembnih in 42 portfeljskih. Pošta Slovenije in Zavarovalnica… »

Povezovanje slovenskih podjetij s poslovnimi priložnostmi v Nemčiji

Dnevnik 09.05.2024
Poslovno-investicijski kongres in izhodna gospodarska delegacija ob robu UEFA EURO 2024 V luči doseganja sinergij med tremi ključnimi stebri za Slovenijo – gospodarstvom, turizmom in športom – se slovenskim podjetjem obeta nova priložnost za… »

STANOVALCI V SEMEDELI V ŠOKU: "Slišala sem neko pokanje, kot da bi pokale šipe, in kričanje" (FOTO, VIDEO)

Regional 09.05.2024
Danes približno okoli 4. ure zjutraj se je na Vodopivčevi ulici v Semedeli pred eno izmed tamkajšnjih hiš vnel hud požar. Koprski gasilci so se borili z ognjenimi zublji, ki so uničili štiri avtomobile, pa tudi eno stanovanje, ki za bivanje ni več… »

Razkrite bilance: Kako se upad števila transakcij pozna na poslovanju nepremičninskih agencij

Finance.si 09.05.2024
Upad števila transakcij se kaže v poslovnih rezultatih šestih izmed osmih nepremičninskih agencij, ki smo jih vzeli pod drobnogled.… »

V Novem mestu: z grožnjami sta ju prisilila, da sta jima dvignila denar

Dnevnik 09.05.2024
Policisti v Novem mestu so včeraj dopoldne obravnavali nasilno vedenje dveh mlajših moških, ki sta z grožnjami prisilila dva oškodovanca, da sta na bančnem avtomatu dvignila denar in jim ga izročila. Po prijavi so policisti na podlagi opisa… »

Reportaža iz skladišča visokoradioaktivnih odpadkov: potovanje izrabljenega jedrskega goriva proti globokemu geološkemu…

Finance.si 09.05.2024
Obiskali smo suho skladišče za hranjenje izrabljenega goriva v Krškem; kaj bodo glavni izzivi dolgoročnega odlaganja - za prihodnjih sto tisoč let… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem