Arhiv novic 12.05.2024

Na Bovškem se nadaljuje iskanje pogrešanega Nemca

Delo 12.05.2024
V soboto so reševalci natančno pregledovali strugo na območju Malih in Velikih korit Soče, tudi z brezpilotnim letalnikom. Na Bovškem se tretji dan nadaljuje iskalna akcija pogrešanega 44-letnega nemškega državljana Wernerja Nilsa Sebastiana. V… »

Ure Michaela Schumacherja gredo na dražbo

RTV Slovenija 12.05.2024
Avkcijska hiša Christie's je ta teden v Ženevi postavila na ogled osem ročnih ur nekdanjega zvezdnika Formule 1 Michaela Schumacherja. Prestižne ure bodo šle na dražbo v ponedeljek. Zbirka, ki vključuje ročne ure znamk Rolex, F.P. Journe in… »

Park Zvezda se je prelevil v nedeljsko središče knjig in literature

RTV Slovenija 12.05.2024
V parku Zvezda danes cel dan od desetih zjutraj do desetih zvečer – poteka 9. knjižni Sejem na zraku. Poleg stojnic s knjigami vabi tudi sejemski oder, na katerem se bodo zvrstili branja in pogovori o knjigah ter uvodni in zaključni koncert. Na sejmu… »

Presenetljiva prostornost za avto tega razreda

RTV Slovenija 12.05.2024
V Avtomobilnosti nadaljujemo s supertestom jeepa avengerja. Tokrat smo preverili, kako je s prostornostjo potniške kabine pri kompaktnem križancu. Vprašanje, ki smo ga dobili v uredništvo Avtomobilnosti, je zelo pogosto vprašanje, ki ga prejmemo pri… »

Toliko glasov je v polfinalu zbrala Raiven

Zurnal24 12.05.2024
Objavili so rezultate polfinalnih tekmovanj. Zmagovalca polfinalov sta Hrvaška in Izrael. Kot je znano, se je po deset tekmovalcev iz vsakega polfinala uvrstilo v veliki finale. Kdo, so odločili gledalci. Naša pevka Raiven se je predstavila v torkovem… »

Tega doma niste slišali! Kaj se je v resnici zgodilo šefu Evrovizije ...

Zurnal24 12.05.2024
Pred televizijskimi zasloni tega ni bilo čutiti tako silovito, a odziv množice na s škandalu polni letošnji popevki Evroviziji je bil povsem jasen. V švedskem Malmöju se je sinoči zaključilo 68. tekmovanje za izbor pesmi Evrovizije. Na dogajanje… »

MEDNARODNI DAN MEDICINSKIH SESTER: "Naše medicinske sestre. Naša prihodnost."

Regional 12.05.2024
12. maja praznujemo Mednarodni dan medicinskih sester in tehnikov, ki je priložnost za priznanje ključne vloge medicinskih sester v zdravstvenih sistemih po vsem svetu. Letošnji Mednarodni dan medicinskih sester poteka pod sloganom "Naše medicinske… »

Medgeneracijska delavnica: Poletje v reliefu

Domžalec 12.05.2024
16. maja bo v Centru za mlade Domžale potekala medgeneracijska ustvarjalna delavnica Poletje v reliefu, kjer boste lahko ustvarili reliefne umetnine. Na delavnici se boste naučili oblikovati glineni kalup, v katerega boste odtisnili poletne motive po… »

V poplavah v Afganistanu več kot 300 smrtnih žrtev

Dnevnik 12.05.2024
V hudourniških poplavah, ki so v minulih dneh prizadele več afganistanskih provinc, je po zadnjih podatkih umrlo več kot 300 ljudi, so v soboto sporočili iz Združenih narodov. Številne še pogrešajo, navaja francoska tiskovna agencija AFP. Najbolj… »

Hrvati besnijo zaradi drugega mesta: "Oropali so nas!"

Zurnal24 12.05.2024
Na Hrvaškem vlada globoko razočaranje, potem ko je bil njihov Baby Lasagna favorit na stavnicah za zmago na Evroviziji, na koncu pa je zasedel "le" drugo mesto. Hrvaški predstavnik na tekmovanju za pesem Evrovizije Baby Lasagna je več tednov kraljeval… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem