Arhiv novic 12.05.2024

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

Necenzurirano 12.05.2024
Včeraj so gasilci posredovali in rešili stanovanjsko hišo v naselju Sebenje pred najhujšim, a škoda je vseeno ogromna. Včeraj je v majhnem naselju Sebenje v občini Tržič okrog 14.00 ure prišlo do neljube situacije, ki se je boji vsak lastnik… »

VIDEO: Nemo od vzhičenosti razbil pokal in si zlomil prst

Necenzurirano 12.05.2024
Zmagovalec Evrovizije je na odru pustil nekoliko drugačen pečat. Po zmagi so ga tako silovito odnesla čustva, da sta se mu pripetili dve nezgodi. Švicarski predstavnik Nemo je slavil zmago na 68. tekmovanju za pesem Evrovizije. Se je pa po prejemu… »

Denarni stroj brez primere: tri desetletja letna donosnost pri 37 odstotkih

RTV Slovenija 12.05.2024
Najboljša strategija vlagateljev, ki nočejo vsak dan gledati borznih tečajnic (kaj šele trgovati), je redno mesečno vlagati v sklade in upati, da bodo upravljavci tako uspešni, kot so bili pri skladu Medallion, kjer nikogar ni motila visoka… »

Znano je, kdo je v imenu Slovenije oddal glasove na Evroviziji

Zurnal24 12.05.2024
Objavljen je bil seznam strokovne žirije za letošnje tekmovanje pesmi Evrovizije. Med slovenskimi žiranti tudi pevska imena. Organizator 68. tekmovanja za pesem Evrovizije, na katerem je slavil švicarski umetnik Nemo s pesmijo The code, je ob koncu… »

Protestiraj in sledi denarju

Delo 12.05.2024
Propalestinski protesti so se začeli vrstiti takoj po 7. oktobru, v zadnjih tednih pa so dobili silovit pospešek. V nadaljevanju preberite: »Hey, hey, LBJ, how many kids did you kill today?«* so poleti leta 1967 vzklikali ameriški protestniki in… »

Bližajo se delavnice Štartaj Domžale

Gorenjski glas 12.05.2024
Domžale – Domžalska obrtna zbornica organizira serijo brezplačnih podjetniških delavnic Štartaj Domžale, ki bodo tokrat potekale pod naslovom Ideja + Dizajn + AI = Recept za podjetniški uspeh. Delavnice so namenjene vsem, ki si želijo razviti… »

Vodja olimpijske reprezentance je Uroš Mohorič

Gorenjski glas 12.05.2024
Kranj – Kot so ta teden sporočili iz Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez, je bil Uroš Mohorič, nekdanji rokometaš, kasneje direktor moških reprezentanc v Rokometni zvezi Slovenije, zdaj pa namestnik generalnega sekretarja… »

NA DRAŽBI TUDI DARILO FIDEL CASTRA: Na prodaj dragocenosti filmske dive Gine Lollobrigida

Regional 12.05.2024
Konec maja bodo na dražbi v Genovi dragocenosti ene največjih div italijanskega filma Gine Lollobrigida, ki je veljala tudi za najlepšo žensko na svetu. Kupci se bodo potegovali za pohištvo, umetnine, nakit in spominke, med katerimi je tudi ura, ki… »

Nedeljski dnevnik: Dušanu Hauptmanu se je svet porušil, zdaj ga spet sestavlja

Dnevnik 12.05.2024
S slovensko košarkarsko legendo Dušanom Hauptmanom smo pokramljali o aktualnih temah, njegovi karieri in hudi bolezni, s katero bije bitko. Namesto da bi sedem let po osvojitvi naslova evropskih košarkarskih prvakov želi sadove tega uspeha, za nekaj… »

V laboratoriju nikoli nisem čutila, kar na vrhu gore čutim ob sončnem vzhodu

Delo 12.05.2024
Rea Kolbl, znanstvenica in ena najboljših vzdržljivostnih športnic na svetu, o iskanju popolnosti, obsesijah in izjemni moči. V nadaljevanju preberite: V Cortini d'Ampezzo je bil poletno topel aprilski večer. Po promenadi mesta, ki bo leta 2026… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem