Arhiv novic 13.05.2024

Bi se pridružili raziskavi

Gorenjski glas 13.05.2024
Raziskovalci slovenskega Instituta Jožef Stefan se pripravljajo na novo raziskavo: Učinek vibracijske vadbe med hipoksično neaktivnostjo. Tokrat k sodelovanju vabijo zdrave moške, nekadilce, stare od 18 do 45 let, ki bi se znanstveni in zdravniški… »

Z avtomobilom izsilil prednost mopedistu

Gorenjski glas 13.05.2024
Jesenice – Jeseniški policisti so v začetku tedna obravnavali prometno nesrečo. Na območju Jesenic je voznik izsilil prednost mopedistu in z avtomobilom trčil v njegov moped. V trčenju se je voznik mopeda lahko telesno poškodoval in so ga z… »

Rada ima avtentičnost

Gorenjski glas 13.05.2024
Zala Smolnikar - Záli s Šenturške Gore pod Krvavcem uresničuje svojo večletno željo – snema album z avtorskimi skladbami. Glasba jo je popeljala tudi med igralce v dveh priljubljenih televizijskih serijah. Glasba je v Zalinem življenju – glede… »

NA KRASU TRČILA DVA MOTORISTA: Prednost je izsilila Italijanka (FOTO)

Regional 13.05.2024
Včeraj ob 11.20 so bili koprski policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je pripetila pri bencinskem servisu v Brestovici pri Komnu. Trčila sta dva voznika motorjev. Policisti so ugotovili, da je nesrečo povzročila 56-letna Italijanka, ki se… »

Podkupovanje v zdravstvu: Razveljavljena sodba za radiologa iz ljubljanskega kliničnega centra

Dnevnik 13.05.2024
Priznanemu zdravniku, Prekmurcu Zoranu Miloševiču, vodji dejavnosti intervencijske nevroradiologije UKC Ljubljana, je vrhovno sodišče razveljavilo pravnomočno sodbo, po kateri je bil zaradi kaznivega dejanja neupravičenega sprejemanja daril ter… »

Optimizem za Goloba, ne pa za Hana in Tonina

Delo 13.05.2024
Robert Golob se lahko na EU volitve poda z nekaj več optimizma, to pa ne velja zlasti za NSi in SD, ki ji zamenjava na vrhu v anketah ni koristila. V nadaljevanju preberite: Do evropskih volitev so še štirje tedni. Kaj še kaže javnomnenjska… »

Sindikat delavcev prometa in zvez bo v torek protestiral proti novi strategiji Pošte Slovenije

RTV Slovenija 13.05.2024
Na Glavnem trgu v Mariboru bo v torek popoldne potekal protestni shod sindikata delavcev prometa in zvez, s katerim želi izraziti "globoko nestrinjanje s smerjo, ki sta jo izbrala vodstvo Pošte Slovenije in lastnik". Kot so v Sindikatu delavcev prometa… »

Nezadovoljni kustosi v Vatikanskih muzejih

Delo 13.05.2024
Prvič v zgodovini se je povezalo devetinštirideset zaposlenih in sprožilo spor zaradi slabih delovnih pogojev. V Vatikanskih muzejih se te dni dogaja manjši upor, o katerem je prvi poročal italijanski časnik Corriere della sera. Zaradi… »

Mladi Moses trdno odločen zrušiti rekord legendarnega Mika Tysona

Delo 13.05.2024
Na Slovaškem rojeni Itauma verjame, da lahko postane najmlajši profesionalni boksarski svetovni prvak v težki kategoriji. Na velikem boksarskem spektaklu v Riadu, na katerem se bosta v soboto Britanec Tyson Fury (34 zmag, 24 s k. o., 1 neodločen… »

Plenković po priljubljenosti prehitel Milanovića

Dnevnik 13.05.2024
Po rezultatih prve javnomnenjske ankete po aprilskih parlamentarnih volitvah na Hrvaškem je hrvaški premier Andrej Plenković najbolj pozitivno ocenjen hrvaški politik. Plenković je iz prvega mesta izrinil predsednika države Zorana Milanovića, ki je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem