Arhiv novic 13.05.2024

BREZ SKRBI V KOPALKE: Preverite, zakaj so Terme Portorož najboljša izbira za vašo poletno preobrazbo!

Regional 13.05.2024
S prihodom toplejših dni se v Termah Portorož oblikuje nov pristop k pripravi telesa na poletje. Naš ciljno zasnovan paket storitev za boj proti celulitu in odvečnim maščobam združuje kombinacijo različnih storitev za zagotavljanje najbolj… »

LANI NAMAKALI MANJ ZEMLJIŠČ KOT LETO PREJ: Porabili 3,4 milijona kubičnih metrov vode iz podvodja Jadranskega morja

Regional 13.05.2024
V Sloveniji so lani namakali 4058 hektarjev zemljišč, kar je 18 odstotkov manj kot predlani. Skupno so za namakanje porabili 4,7 milijona kubičnih metrov vode oz. 37 odstotkov več kot leto prej. Večina ali 88 odstotkov vode za namakanje je bila… »

Odlično gorivo, s katerim boste celo privarčevali

Delo 13.05.2024
Ni vseeno, kje se boste ustavili, da bi dotočili gorivo, in še manj, kakšno boste izbrali. Potrebujete namig? Goriva Q Max iz Petrola so vedno odlična izbira. Ste se kdaj poglobili v razmišljanje, ali je pomembno, s kakšnim gorivom nahranite svoj… »

Steve Buscemi v New Yorku dobil udarec v obraz

RTV Slovenija 13.05.2024
Ameriškega igralca Steva Buscemija je neznan moški sredi belega dne na ulicah New Yorka napadel. V bolnišnico je prišel s podplutim obrazom ter zatečenim in krvavim očesom. 66-letnik naj bi bil sicer v redu, napadalca pa še iščejo. Newyorška… »

Puigdemont želi kljub porazu separatistov sestaviti suverenistično vlado Katalonije

RTV Slovenija 13.05.2024
Čeprav so separatisti na nedeljskih volitvah v Kataloniji izgubili večino v regionalnem parlamentu, želi njihov vodja Carles Puigdemont sestaviti manjšinsko vlado iz strank, ki si prizadevajo za neodvisnost pokrajine na severovzhodu Španije. Na… »

Ruska invazija na Harkiv: Putin zamenjal obrambnega ministra, Zelenski poveljnika na fronti

Dnevnik 13.05.2024
Rusija prodira na fronti na severovzhodu Ukrajine: v silovitih napadih konec tedna je padlo devet obmejnih vasi v Harkivski oblasti. Ukrajinska stran po drugi strani trdi, da se ruskim silam upirajo, in zavrača kritike o slabo utrjenih obrambnih… »

Romano Prodi: Preteklosti dajmo pomen preteklosti!

Delo 13.05.2024
Bivši evropski komisar in predsednik italijanske vlade o tem, da za reševanje odprtih vprašanj potrebujemo politično voljo, čas in nove generacije. Pretekle tragedije, ki so zaznamovale zgodovino sosednjih narodov, služijo kot sredstvo za dosego… »

Mednarodna revija starodobnikov DSV Kamnik

Domžalec 13.05.2024
Društvo starodobnih vozil Kamnik, bo 18. – 19. maja 2024 organiziralo Mednarodno revijo starodobnikov DSV Kamnik 2024, kjer se bodo predstavila starodobna vozila v dveh skupinah. V prvi skupini bodo društveni starodobniki in posebno atraktivni… »

PO DOLGIH LETIH ČAKANJA: Stanovalci Doma starejših Ajdovščina se selijo v nove prostore

Regional 13.05.2024
V Domu starejših Ajdovščina so danes začeli selitev stanovalcev v nove prostore, na katere so čakali več let. Novi dom Kresnice so zgradili tik ob obstoječi stavbi, ima pa 36 dvoposteljnih in 72 enoposteljnih sob, še pet sob pa bo namenjenih za… »

INCIDENT V KOPRSKEM LOKALU: Ne samo na goste, 34-letnik se je spravil tudi na varnostnika

Regional 13.05.2024
V nedeljo ob 00.41 so policisti posredovali v enem od gostinskih lokalov v Kopru, kjer je javni red in mir kršil 34-letni moški, doma iz okolice Kopra. V lokalu je nadlegoval goste, zaradi česar mu je varnostnik odredil, da zapusti varovano območje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem