Arhiv novic 13.05.2024

V Nemčiji tekmovali tisti z najmočnejšimi prsti

RTV Slovenija 13.05.2024
Kljub nevarnosti poškodb se je 150 Bavarcev pomerilo v boju s prsti. Med edinstvenim državnim prvenstvom Fingerhakeln tekmovalca, ki si sedita nasproti, zatakneta prst skozi usnjeno zanko, nato pa drug drugega poskušata potegniti čez mizo. V velikem… »

Snežič z novo ovadbo zoper bosanskega novinarja, ki ga toži

Dnevnik 13.05.2024
Vnovič se je na mariborskem okrožnem sodišču opravil predobravnavni narok bosanskemu novinarju Avdu Avdiću, ki ga kot zasebni tožnik toži razvpiti Rok Snežič. Potem ko je ob prvič razpisanem predobravnavnem naroku zoper bosanskega novinarja Avda… »

Novo v primeru smrti mame in treh otrok

Zurnal24 13.05.2024
V preiskavi tragičnega dogodka, v katerem so umrli 39-letna ženska in njeni trije otroci, se je zgodil preobrat. Pred nekaj dnevi smo poročali o tragičnem dogodku iz Albanije, ko je mama treh otrok - 39-letna Alma Arazi končala svoje in življenje… »

Ta ženska je srčna izbranka Baby Lasagne

Zurnal24 13.05.2024
Spoznala sta se preko socialnih omrežij. Marku Purišiću, bolj znanemu kot Baby Lasagna, se je v soboto na Evroviziji za las izmuznila zmaga. Hrvati so ga v nedeljo vseeno dočakali kot zmagovalca in na sprejemu v Zagrebu je potočil tudi nekaj solz. Za… »

Video: Z neba je deževal denar, 12-letnik utrpel hude poškodbe

Necenzurirano 13.05.2024
V Zürichu se je konec tedna pripetila nenavadna nesreča. Medtem ko je denar deževal z neba, je na tleh izbruhnil kaos. 12-letni deček pa je utrpel hude poškodbe. Eden od uporabnikov TikToka je v soboto v parku v Zürichu povzročil pravo dramo… »

Plačilna bilanca v večjem presežku zaradi manjšega uvoza

Delo 13.05.2024
Tekoči račun plačilne bilance v prvem četrtletju z 0,8 milijarde presežka, ugotavljajo v Banki Slovenije. Letos medletno nižji uvoz, a tudi izvoz. Tekoči račun plačilne bilance je v prvih treh mesecih 2024 izkazoval presežek v znesku 0,8… »

April je bil za naložbe slabši

Delo 13.05.2024
Povišana inflacija v ZDA sili Fed v previdnost pri obrestih, v Evropi pa se ta težava umirja. V nadaljevanju preberite: Aprila so se cene delnic prvič po oktobru znižale kljub solidnim gospodarskim podatkom in objavam o uspešnosti poslovanja v prvem… »

Upokojitev zaradi davčnih težav, preselila naj bi se v ZDA

Delo 13.05.2024
Nadaljujejo se ugibanja o razlogih za konec kariere Camile Giorgi. V italijanski in mednarodni teniški javnosti se nadaljujejo ugibanja o razlogih za konec tekmovalne kariere italijanske teniške igralke Camile Giorgi, ki se je poslovila pri 32 letih… »

Domolov / Predstava o stanovanjski problematiki

Mladina 13.05.2024
Slovensko mladinsko gledališče vas vabi, da delite svoje zgodbe. V Slovenskem mladinskem gledališču (SMG) se začenja gledališki proces za avtorsko predstavo z naslovom Domolov, katere tema bo stanovanjska problematika. "Ustvarjalke_ci bi radi zbrali… »

Foto: Celje na zabavi šampionov rajalo z nogometaši

RTV Slovenija 13.05.2024
Veliko slavje nogometašev Celja po včerajšnjem dvigu pokala za naslov državnega prvaka se je nadaljevalo s sprejemom na ploščadi pred stadionom. Zabavo, ki se je raztegnila dolgo v noč, je popestrila zasedba Šank Rock. Na zadnjo domačo tekmo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem