Arhiv novic 13.05.2024

Epilog po zapletih s Počivalškovimi ventilatorji

Delo 13.05.2024
Letos podane tri prijave na JAZMP zaradi zapletov z ventilatorji Bellavista 1000. Ugotovili so, kaj je šlo narobe. V nadaljevanju preberite: Pred prvomajskimi počitnicami se je javna agencija za zdravila in medicinske pripomočke srečala s predstavniki… »

Tolmačka z interpretacijo Baby Lasagne navdušila svet!

Zurnal24 13.05.2024
Kako simpatično! Britanska javna televizija BBC že od leta 2015 evrovizijske pesmi med prenosom prevaja v znakovni jezik, da lahko v največjem glasbenem tekmovanju uživajo tudi gluhi in naglušni. Njihovi tolmači, nekateri so tudi sami popolnoma… »

Đokovića izžvižgali po enem najhujših porazov v karieri

Zurnal24 13.05.2024
Šestkratni zmagovalec mastersa v Rimu je po bolečem porazu igrišče zapustil ob mešanici aplavza in žvižgov s tribun. Prvi tenisač sveta Novak Đoković je tik pred začetkom OP Francije doživel enega najtežjih porazov v svoji karieri. V tretjem… »

S pravilnimi ukrepi lahko Slovenija postane vodilna prihodnost mobilnosti

Delo 13.05.2024
Nova vizija mobilnosti v Sloveniji: pogled v prihodnost skozi prizmo Dušana Lukiča, vodje projekta za trajnostno mobilnost pri Porsche Slovenija. V avtomobilski industriji se pojavlja vedno večja potreba po trajnostnih rešitvah, saj se svet spopada z… »

KER JE POROČALA O WUHANU, JE PRISTALA ZA ZAPAHI: Po štirih letih zakorakala na svobodo

Regional 13.05.2024
Kitajska novinarka Zhang Zhan, ki je štiri leta preživela za zapahi zaradi poročanja o epidemiji Covid-19 v Wuhanu, naj bi danes bila spuščena na svobodo. Zhang je nekdanja odvetnica in edna redkih neodvisnih kitajskih novinarjev, ki so kljub… »

Poenostavili so pravila kmetijske politike EU – kdaj začnejo veljati

Finance.si 13.05.2024
Članice EU so danes dokončno potrdile poenostavitev evropske kmetijske politike, ki je namenjena zmanjšanju administrativnega bremena, s katerim se pri izpolnjevanju pogojev za finančno podporo soočajo kmetje. Članice EU so danes dokončno potrdile… »

Vanja išče 10-letnega Nodija. Če ste ga opazili, pomagajte

Necenzurirano 13.05.2024
10-letni pes Nodi je izginil 3. maja iz Plitvičkega vrha pri Gornji Radgoni. Lastnica Nodija je na Facebooku sporočila, da Nodija »iščejo od jutra do noči«, kar je za njo zelo stresno, ali kot je zapisala, njeno življenje je »pekel«. Kužka… »

Pirc Musar: Sem podpornica jedrske energije, a o JEK-u 2 je trenutno več vprašanj kot odgovorov

RTV Slovenija 13.05.2024
Predsednica republike Nataša Pirc Musar meni, da državljani o načrtovani "daleč največji naložbi v zgodovini Slovenije" – gradnji JEK-a 2 – vedo premalo, kar se ji ne zdi prav. Pozvala je k podrobnemu, poštenemu in nepristranskemu obveščanju… »

UMAG NESTRPNO PRIČAKUJE VRNITEV BABY LASAGNE: Že od finalnega večera so vsi 'na nogah' (FOTO)

Regional 13.05.2024
Minulo soboto je ves Umag živel za trenutek, ko je njihov someščan Marko Purišić - Baby Lasagna stopil na oder Malmö Arene in 'osvojil' svet s svojo zdaj megapopularno pesmijo, s katero je Hrvaško zastopal na letošnji Evroviziji. Med drugim sta se… »

To je Dončičeva Anamaria dobila za materinski dan

Zurnal24 13.05.2024
Pokazala je, kako je praznovala materinski dan. 12. maja vsako leto Američani praznujejo materinski dan. Prvič ga je čez lužo praznovala tudi Anamaria Goltes, partnerka našega košarkarskega asa Luke Dončića, ki je mati postala decembra, ko se jima… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem