Arhiv novic 13.05.2024

Kranjska občina bo spet sofinancirala obnove kulturne dediščine

Zurnal24 13.05.2024
Mestna občina Kranj napoveduje svež zagon na področju ohranjanja kulturne dediščine z novim razpisom za sofinanciranje obnove, ki obsega širok spekter objektov. Odlok o sofinanciranju obnove nepremične kulturne dediščine v Mestni občini Kranj… »

Spet hudo poškodovana dva motorista

Zurnal24 13.05.2024
V bližini Železnikov je včeraj prišlo do hujše prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena motorista. Škofjeloški policisti so bili v nedeljo okoli 12.45 obveščeni o hujši prometni nesreči. 52-letni motorist je vozil iz smeri Davče proti… »

Podražili parkirnino na Prtovču

Gorenjski glas 13.05.2024
Dnevna parkirnina na Prtovču, kjer je priljubljeno izhodišče za Ratitovec, bo od junija dalje stala štiri evre, bo pa občanom Železnikov po novem na voljo ugodnejša letna dovolilnica po ceni 20 evrov. Skrajšanje časa plačljivega parkiranja na… »

Hodim, da pomagam

Gorenjski glas 13.05.2024
Lions klub Brnik v soboto, 18. maja, ob 9. uri vabi pod Jenkovo lipo v Cerklje na tradicionalno dobrodelno druženje in akcijo Hodim, da pomagam, s katero bodo zbirali sredstva za otroke s cerebralno paralizo, iz socialno šibkih družin in s posebnimi… »

Ta čudoviti svet krog Triglava

Gorenjski glas 13.05.2024
Fotografska razstava 7. srečanja gorenjskih fotografov v Infocentru Triglavska roža na Bledu je paša za oči in hrana za duha. Alpe v enaintridesetih fotografijah. Bled – Fotografska razstava, ki je od konca aprila in še ves maj na ogled v… »

Spolno zlorabljal 9-letna nečaka, dobil le 4 leta in pol zapora

Necenzurirano 13.05.2024
23-letni s širšega območja Zagreba je bil spoznan za krivega in obsojen na štiri leta in pol zapora zaradi spolne zlorabe dveh mladoletnih nečakov. Po sodbi naj bi 23-letnik od leta 2016 spolno zlorabljal in izkoriščal nečaka. Takrat je imel le 16… »

Katalonija / Separatisti izgubili večino

Mladina 13.05.2024
Največ poslanskih sedežev je po prvih projekcijah osvojila Katalonska socialistična stranka (PSC). Delni izidi regionalnih volitev v Kataloniji kažejo, da bodo separatisti v regionalnem parlamentu izgubili večino. Največ poslanskih sedežev je po… »

Purgar na sodišču zaradi groženj Jefimu in poveličevanja Hitlerja

Necenzurirano 13.05.2024
Predsednik sindikata taksistov Dejan Jefim je bil žaljivk in groženj z različnih naslovov deležen približno dve leti. "Rumeni jopič" Urban Purgar je bil najbolj vztrajen in mu je med drugim grozil, da bo spolno zlorabil njegovega otroka, izkopal… »

Od koga se boste lahko učili poslovnih financ

Delo 13.05.2024
17. PFS prinaša primere dobrih praks v družinskih podjetjih pri vodenju financ, upravljanju obratnega kapitala, denarnih tokov, iskanju nasledstva ... Predstavitev in izmenjava dobre prakse vodenja financ v podjetju je bistvo 17. Poslovno-finančnega… »

Zgodba okoli Harryjevega zadnjega obiska Anglije vse bolj žalostna

Zurnal24 13.05.2024
Z očetom se niti ni želel srečati ... Pretekli teden se je veliko govorilo o Harryjevem obisku Velike Britanije. Domov je pripotoval ob 10. obletnici svojega srčnega projekta Invictus Games, športnih iger za vojne veterane. Mediji so poročali, da je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem