Arhiv novic 14.05.2024

Velikoprostorec za tiste, ki se radi prevažajo udobno

RTV Slovenija 14.05.2024
Mercedes-Benz je v Slovenijo pripeljal prenovljeni velikoprostorec razred V. V Sloveniji jih je bilo do zdaj prodanih že skoraj 1200. Razred V, ki je v aktualni generaciji na trgu že skoraj 10 let, v prenovljeni izvedbi k nam prihaja z bogatejšim… »

Teden obrti in podjetništva

Gorenjski glas 14.05.2024
Škofja Loka – Razvojna agencija Sora in Območna obrtno-podjetniška zbornica (OOZ) Škofja Loka letos organizirata že 17. Teden obrti in podjetništva na Loškem. Dogodki so se začeli že včeraj s spletnima delavnicama z Jasmino Malnar Molek o… »

Dostava tudi ob stavki

Gorenjski glas 14.05.2024
Poštni delavci napovedujejo stavko. Kaj bo v tem primeru z dostavo pošiljk? »Strah nas je siljenja v delo preko s.p.-ja in drugih oblik prekarstva, čezmernih nadur, varčevanja na račun zaposlenih …« so zapisali v sindikatu. Maribor – Sindikat… »

V Bašlju zaključili dela

Gorenjski glas 14.05.2024
Nedavno so ob vhodu v vas Bašelj zaključili sanacijo vodotoka, ki ga je ujma poškodovala že jeseni leta 2022. Bašelj – Šlo je za sanacijo opornega zidu ceste z ureditvijo struge potoka Belica. V tem času so obenem premaknili avtobusno… »

Zaostritev stavke na upravnih enotah

Gorenjski glas 14.05.2024
Kranj – Za jutri je napovedana zaostritev stavke zaposlenih na upravnih enotah. Ta je do zdaj potekala le ob sredah, po napovedih predsednika Sindikata državnih organov Slovenije Frančiška Verka pa bodo od jutri na 36 od 58 upravnih enot stavkali… »

Branko Ravnik novi prehranski varuh

Gorenjski glas 14.05.2024
Kranj – Vlada je na predlog ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano za novega varuha odnosov v verigi preskrbe s hrano imenovala Branka Ravnika iz Bohinja. Ravnik bo petletni mandat začel jutri, v sredo, funkcijo pa bo opravljal nepoklicno… »

Na Koroški Beli zagrozili s protestom

Gorenjski glas 14.05.2024
Po načrtih naj bi Občina Jesenice, SIJ Acroni in država zgradili povezovalno cesto, ki bi se izognila naselju Koroška Bela. A projekt se je ustavil, saj je država denar prerazporedila drugam ... Kot že vrsto let opozarjajo domačini, je… »

V BOJ ZA NAJBOLJŠE KAJTARJE NA SVETU TUDI KOPRČANA: Začenja se svetovno prvenstvo razreda formula kite

Regional 14.05.2024
Danes se s prvimi regatami v Hyeresu začenja svetovno prvenstvo razreda formula kite. Nastopilo bo 78 tekmovalcev, med katerimi se bo za najvišja mesta potegoval tudi naš Toni Vodišek ter 46 tekmovalk, med njimi tudi naša Marina Vodišek. Regate so… »

Tako so znano Slovenko presenetile prijateljice, med njimi tudi Tina Gaber

Zurnal24 14.05.2024
“Prijatelji največ štejejo,” je povedala Katarina. Katarina Benček je marca sporočila, da je v veselem pričakovanju. Takrat je odkrito povedala, da ni bila prepričana, ali se vidi v vlogi mame, dodatno pa so bile mračne tudi napovedi… »

Tako župnik Martin Golob pojasnjuje kontroverzni posnetek

Zurnal24 14.05.2024
Župnik Martin Golob po Facebooku in Instagramu osvaja še Tik Tok. Priljubljenost župnika Martina Goloba je po objavi njegovih posnetkov na Tik Toku še poskočila. Mladina ga naravnost obožuje, lahko bi rekli, da je postal pravi pop zvezdnik med… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem