Arhiv novic 14.05.2024

NOVE PODROBNOSTI ZLOČINA NA REKI: 38-letnik je že leta 2012 umoril svojega takratnega ljubimca

Regional 14.05.2024
Včeraj smo poročali o zločinu, ki se je zgodil na Reki. V zgodnjih jutranjih urah je v večstanovanjski skupnosti prišlo do uboja in samomora. Vpletena sta bila partnerja, 44-letnik in 38-letnik, ki sta zaradi hudih poškodb v bolnišnici podlegla… »

Tako se pri otroškem dodatku upošteva avto

Zurnal24 14.05.2024
Pri otroškem dodatku, subvenciji vrtca, državni štipendiji in subvenciji malice se upošteva tudi premoženje. Pod določenimi pogoji tudi avtomobil. "V skladu s 17. in 18. členom Zakona o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev se v premoženje ne… »

Matjaž Rozman: Krznar je gospod, Iličić profesor, Oblak najboljši na svetu

RTV Slovenija 14.05.2024
Pred štirimi leti nepričakovano, tokrat s prevlado v celi sezoni. Celje je drugič nogometni prvak, kar je razvnelo občinstvo. "Pred leti smo bili vajeni igrati pred skoraj praznim stadionom, zdaj lahko uživamo ob visoki podpori," pravi Matjaž… »

ZDA / »Ne verjamemo, da je to, kar se dogaja v Gazi, genocid«

Mladina 14.05.2024
ZDA zavračajo obtožbe o genocidu Izraela nad Palestinci v Gazi. Svetovalec za nacionalno varnost ZDA Jake Sullivan je v ponedeljek dejal, da to, kar se dogaja v Gazi, po mnenju ameriške vlade ni genocid, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Dodal je… »

Gojenke prevzgojnega doma z majico poskušale zadaviti učiteljico

Necenzurirano 14.05.2024
Incident se je pred dnevi pripetil v prevzognem domu v Zlatih Moravcih na Slovaškem. Skupina deklet, starih od 14 do 17 let, se je učiteljice lotila med nočnim dežurstvom. V prevzgojnem domu v Zlatih Moravcih na Slovaškem je skupina deklet pred dnevi… »

Foto: Nazdravili bi ob novem asfaltu pred gasilskim domom, morali pa so na pomoč občanom

Necenzurirano 14.05.2024
Včeraj je nekatere kraje po državi zajelo obilno deževje, ki je ponekod povzročilo tudi nekaj težav. Nestanovitno vreme s krajevnimi plohami in nevihtami pa lahko po napovedih vremenoslovcev pričakujemo tudi v naslednjih dneh. Napovedi… »

Najpomembnejši pripravljalni načrt je, da bodo na dan D v optimalni formi

Delo 14.05.2024
Bivši selektorji o optimizmu, formi in možnostih slovenske reprezentance na euru 2024. V nadaljevanju preberite: Slovenski nogometni reprezentanti zaključujejo ligaško sezono. Ni vseeno, v kakšnem stanju bodo prišli na reprezentančni zbor. Selektor… »

Znanost, najnevarnejša od vseh človekovih veščin

Delo 14.05.2024
Esejistični roman Benjamína Labatuta skozi življenja nekaterih največjih umov 20. stoletja razgalja prepletenost obsesije, norosti in napredka. V nadaljevanju preberite: Pripovedi so polne fascinantnih, bizarnih in čudno očarljivih drobcev… »

Rezultati Telekoma v prvem četrtletju: višji prihodki in krepka rast dobička po lanskem upadu

Finance.si 14.05.2024
Sklicana skupščina za 17. junij, del bilančnega dobička, ki ga predstavljajo preneseni čisti dobički do vključno leta 2022, je oziroma bo skupina uporabila za izplačilo dividend… »

Ničuškin suspendiran za pol leta, Colorado pa doživel polom z Dallasom

RTV Slovenija 14.05.2024
Prvi golgeter končnice Valerij Ničuškin je padel na testu za droge, s čimer je kršil pogoje rehabilitacijskega programa, zaradi česar je suspendiran za vsaj pol leta. Njegov Colorado je bil nato doma nemočen proti Dallasu (1:5), ki je povedel s… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem