Arhiv novic 05.06.2024

Puklavec Family Wines: gradijo na premijskem segmentu

Finance.si 05.06.2024
Klet Puklavec Family Wines zadnja leta doživlja preobrazbo – povečujejo obseg izdelkov najvišje kakovosti, spreminjajo organizacijsko kulturo, načrtujejo za pet milijonov evrov vlaganj. »Prodajni segment preusmerjamo v izdelke višje dodane… »

Kako družbena omrežja vplivajo na dojemanje vojne v Gazi?

Dnevnik 05.06.2024
Družbena omrežja so že nekaj časa eno od orožij propagandne vojne. Podobno naj bi se dogajalo tudi z vojno v Gazi, pri čemer nekateri obtožujejo facebook in instagram, da promovirata proizraelske glasove in zatirata propalestinske, obratni očitki… »

Vladi ni treba več blefirati

Mladina 05.06.2024
Skoraj neverjetno je, da je trajalo tako dolgo. Slovenija je končno priznala Palestino! Čestitke letijo z vseh strani, koalicijske stranke se trkajo po prsih, ljudstvo prekipeva od ponosa in sledi spretno organizirani manipulaciji s kolektivnimi… »

Moskva opominja, da bi bili francoski vojaški inštruktorji v Ukrajini "legitimna tarča"

RTV Slovenija 05.06.2024
Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je dejal, da bi bili vsi francoski vojaški inštruktorji v Ukrajini "legitimna tarča" ruskih oboroženih sil, potem ko je Ukrajina razkrila načrte, da bi francoski inštruktorji usposabljali ukrajinske vojake… »

»Če bom prisiljen izbirati med zavarovanjem mej in varnostjo države, bom vsakič izbral varnost države«

Mladina 05.06.2024
Britanski premier Sunak je v prvem televizijskem soočenju pred parlamentarnimi volitvami nakazal pripravljenost na umik države iz evropske konvencije o človekovih pravicah. Pred parlamentarnimi volitvami, ki bodo 4. julija, sta se v torek zvečer v… »

Polarizacija po Evropi / Nestrpnost, razdeljenost, revščina in grožnje demokraciji

Mladina 05.06.2024
Poročilo agencije EU opozarja na ogrožanje varstva temeljnih pravic. Zaradi naraščajočih stroškov in rasizma je ogroženo varstvo temeljnih pravic v Evropi, v danes objavljenem poročilu ugotavlja Agencija EU za temeljne pravice (FRA). Ob tem… »

Judo klub Ippon Kamnik na Pokalu Krškega z 9 kolajnami do ekipno 3. mesta

Domžalec 05.06.2024
V soboto, 1.6.2024 se je Judo klub Ippon Kamnik z 11 tekmovalci boril na uradnem tekmovanju Pokal Krškega in sicer s kategorijama U12 mlajši dečki, mlajše deklice ter U14 starejši dečki, starejše deklice. Kamničani so osvojili ekipno 3. mesto in… »

JAVNO ZBIRANJE PONUDB ZA NAJEM POSLOVNEGA PROSTORA – DOM NA DOBROVLJAH (GOSTINSKI DEL)

Savinjsko Šalaške 05.06.2024
Rok / aktualno do:24.06.2024 do 09:00 Kontakt: Natja Šketa Miser [email protected] Spletno uredništvo VIR: Občina Braslovče… »

Zlati Rog in 744 točk za odličen uspeh domžalskih rogistov na mednarodnem tekmovanju v Avstriji

Domžalec 05.06.2024
Vsako leto je en izmed poglavitnih ciljev Domžalskih rogistov udeležba na mednarodnem tekmovanju, saj lahko na tak način ohranjamo visoko pripravljenost, odličen zven instrumentov, se spoznavamo z novimi skladbami ter navezujemo stike z drugimi… »

Še ena brca za Harryja in Meghan

Zurnal24 05.06.2024
Tudi letos nista bila povabljena na ta pomembni dogodek. Harry in Meghan tudi letos nista vabljena na slovesni dogodek Trooping the colour, ki se vsako leto odvija na konjski paradi v Londonu, da bi proslavili rojstni dan britanskega monarha kralja… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem