Arhiv novic 05.06.2024

Belin v Prvi vrsti

RTV Slovenija 05.06.2024
Etno zasedba Belin v svojem repertoarju združuje glasbo z različnih področij, od sevdalink, hebrejskih skladb, tradicijske ruske glasbe, glasbe Balkana in vse do romske glasbe v najširšem pomenu. Belin so pevka Neža Drobnič Bogataj, violinist… »

Ponovitev dvourne delavnice: odpravimo bolečine v križu in hrbtenici

Domžalec 05.06.2024
Dobrodošli na dvourno delavnico odprave bolečin v križu in hrbtenici. Delavnica je namenjena vsakomur, ki se sooča z bolečinami v hrbtu ali bolečinami, kakorkoli povezanih s hrbtenico. V dveh urah boste dobili veliko praktičnih in uporabnih… »

JAVNA RAZGRNITEV PREDLOGA SKLEPA O DOLOČITVI OBJEKTA, KATERIH ODSTRANITEV JE NUJNO POTREBNA IN V JAVNO KORIST, NA OBMOČJU…

Savinjsko Šalaške 05.06.2024
Občina Gornji Grad obvešča javnost, da je s strani Službe Vlade Republike Slovenije po poplavah in plazovih prejela Osnutek sklepa o določitvi objekta, katerih odstranitev je nujno potrebna in v javno korist, na območju Občine Gornji Grad. Skladno… »

VLOMILI V BANKOMAT V GRAČIŠČU: Če ste opazili karkoli sumljivega, pokličite 113

Regional 05.06.2024
Danes ob 03.53 je bil OKC Policijske uprave (PU) Koper obveščen, da je v prostorih bencinskega servisa v Gračišču prišlo do sprožitve alarma. Fotografije so simbolične. Na kraj so bili napoteni policisti, ki so ugotovili, da so neznani storilci… »

Francija vse bliže napotitvi inštruktorjev v Ukrajino; Natov koridor tudi prek Slovenije

Dnevnik 05.06.2024
Francija je vse bliže napotitvi svojih inštruktorjev v Ukrajino. Moskva grozi, da tuji vojaki v Ukrajini ne bodo zaščiteni pred ruskimi napadi. Nato se medtem vse bolj pripravlja na mobilizacijo v primeru napada na katero od svojih članic. Francija… »

Pogrebnik ugotovil, da "truplo" pred njim diha

Necenzurirano 05.06.2024
Pogrebnik je začuden ostrmel, ko je pripravljal Constance G. iz Nebraske v ZDA za pogreb. Opazil je sapo, vendar ne mrzlo sapo, ampak toplo sapo. Ženska je še vedno dihala! Postalo mu je jasno, da 74-letnica, ki leži na njegovi mrtvaški mizi, sploh… »

Svetovni dan okolja

Domžalec 05.06.2024
OB SVETOVNEM DNEVU OKOLJA: Naša zemlja. Naša prihodnost. 5. junija obeležujemo Svetovni dan okolja, ki letos poteka pod sloganom Naša zemlja. Naša prihodnost. Dan naj bo spodbuda, da premislimo o naših navadah, ki tako ali drugače obremenjujejo… »

Znano, ali je Deželak plačan za to, da kolesari in zbira denar

Zurnal24 05.06.2024
Po tem ga boste le še bolj vzljubili! Voditelji Denis Avdić Showa so znani po številnih dobrodelnih akcijah, ki jih skupaj s sodelavci organizirajo večkrat na leto. Trenutno poteka dobrodelna akcija Deželak Junak, s katero radijski voditelj Miha… »

OBVESTILO ZA STRANKE OKOLJA PIRAN: Delovni čas je spremenjen

Regional 05.06.2024
Stranke Javnega podjetja Okolje Piran obveščajo, da uradne ure v petek, 7. junija, izjemoma odpadejo. Vljudno vas vabijo, da jih obiščete dan prej, v četrtek, 6. junija, v običajnem časovnem terminu od 8.00 do 10.00 in od 11.00 do 13.00. Za… »

Spletni kriminal: Uspešno preiskanih le 15 odstotkov goljufij, do ukradenega denarja je izjemno težko priti

Dnevnik 05.06.2024
V zadnjih tednih se vrstijo primeri spletnih prevar, po novem tudi v kombinaciji s telefonskimi klici, ki običajno pridejo iz tujine, vendar prek lažne slovenske telefonske številke in v slovenskem jeziku z ruskim naglasom. Tovrstni prevaranti… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem