Arhiv novic 08.06.2024

#kritika Užitek v gledanju

Dnevnik 08.06.2024
Na razstavi v Galeriji Bažato se Robert Lozar (1967) predstavlja s cikli, ki jih gradi nekaj zadnjih let, kot so Slike v slikah, Črvine, abstrahirane krajine in bele ali prazne slike, ki predstavljajo slikarsko raziskovanje prostora in objektov s… »

Zgodovina Ljubljane: gospa z bomboni in druge zgodbe

Dnevnik 08.06.2024
V produkciji animacijskega studia Invida so zasnovali televizijsko dokumentarno serijo o zgodovini Ljubljane, ki pripoveduje zgodbe o mestu in njegovih ljudeh vse od srednjega veka do 20. stoletja. Med ekraniziranimi zgodbami je pripoved o Gabrijelu… »

Podjetje bi nižalo stroške z odpuščanjem redno zaposlenih, me mora skrbeti?

Zurnal24 08.06.2024
Ali lahko podjetje odpušča iz poslovnih razlogov, če ti pogoji sploh ne obstajajo? Kaj to pomeni za zaposlene? Saša Despot Pravni strokovnjak mag. Boštjan J. Turk odgovarja na vaše pravne dileme. Mene pa zanima sledeče: Pred letom in pol sem se… »

Alfa Romeo opušča enega svojih najbolj posebnih detajlov

Zurnal24 08.06.2024
Vodja dizajna pri znamki Alfa Romeo je potrdil, da nobena naslednja alfa ne bo več imela detajla, po katerem so se na daleč ločevale od drugih avtov. Alejandro Mesonero-Romanos je v pogovoru za Autocar potrdil, da registrske tablice na prihodnjih… »

Na takšne luksuzne počitnice bo Damjan Murko peljal svojo družino

Zurnal24 08.06.2024
Zagotovo bodo uživali. Pred kratkim se je pevec Damjan Murko udeležil legendarne zabave Lady piknik pod klobuki, kjer se vsako leto na kupu zbere največ domačih estradnikov in estradnic. Štajerski slavček je bil odlično razpoložen. Kljub temu da… »

Melania Trump prvič po škandalu s sklonjeno glavo v javnosti

Zurnal24 08.06.2024
Vsi so opazili eno stvar. Donald Trump je pred kratkim postal prvi nekdanji predsednik v zgodovini Združenih držav Amerike, ki ga je obsodilo sodišče. Obsojen je bil zaradi podkupovalne afere in ponarejanja evidenc, s čimer je želel prikriti spolni… »

To sta Meghan in Harry na hčerkin rojstni dan zahtevala od dostavljavcev

Zurnal24 08.06.2024
Njuna vila spominja na trdnjavo. 4. junija je hčerka princa Harryja praznovala tretji rojstni dan. Družinica je veseli dogodek proslavila na svojem 13 milijonov dolarjev vrednem posestvu v Montecitu v Kaliforniji. "Praznovanja na posestvu potekajo v… »

Poroka na 2. pogled: Komentatorji Rudija in Marjetko soočili z grdimi govoricami

Zurnal24 08.06.2024
Tako sta se odzvala. Tokrat sta se komentatorjem v oddaji Poroka na drugi pogled pridružila do ušes zaljubljena Rudi in Marjetka. Miha Hercog ju je na začetku vprašal, ali sta še skupaj. To ga je zanimalo zato, ker je do komentatorjev prišla… »

Ko si na dnu, se moraš pobrati. Kaj pa, ko si na vrhu?

RTV Slovenija 08.06.2024
Ko si na dnu, vsaj veš, da moraš gor. Kaj pa, ko si na vrhu? Goran Dragić v zadnji epizodi podkasta Goran odkrito o tem, kako se je po osvojenem evropskem prvenstvu znašel v osebni stiski. Spregovori pa tudi o vzgoji otrok. “Vse življenje sem si… »

S tem dejanjem si je naš voditelj zagotovil vstopnico za nebesa

Zurnal24 08.06.2024
“To je bil moj življenjski projekt,” je povedal. Celjana Antonia Čemažarja je možganska kap lanskega maja čez noč prikovala na posteljo. 54-letnik je Celju dobro poznan, saj je s svojim petjem popestril dogajanje na marsikateri celjski ulici… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem