Arhiv novic 09.06.2024

Prvi startni položaj Russellu, drugi z enakim časom Verstappen

Dnevnik 09.06.2024
Britanski dirkač formule 1 George Russell (Mercedes) je bil najhitrejši v kvalifikacijah za nedeljsko dirko za veliko nagrado Kanade v Montrealu. V prvi vrsti mu bo družbo delal trikratni zaporedni svetovni prvak Nizozemec Max Verstappen z Red Bullom… »

Francoski delovni stroj v najsodobnejši obliki

Finance.si 09.06.2024
Prva vožnja z renaultom masterjem – največjim Renaultovim dostavnikov v kar 40 različicah, z dvema električnima in štirimi dizelskimi motorji ter sposobnostmi, ki presegajo povprečje razreda.… »

Čeprav na to opozarjajo že leta, Slovenci še vedno to počnemo

Zurnal24 09.06.2024
Novembra 2023 je v veljavo stopil nov zakon o zaščiti živali. Čeprav je zakon predvideval veliko sprememb, pa teh še vedno ni na vidiku. Minuli konec tedna je v Novi Gorici potekal Žurnalov Festival za ljubitelje živali. Vnovično je bila rdeča… »

Ta grad je najbolj grajski od vseh gradov pri nas

Zurnal24 09.06.2024
Sodi med najpomembnejše romanske objekte na Slovenskem. Slovenija poleg čudovite narave v sebi skriva tudi marsikatero kulturno in zgodovinsko znamenitost, ki kar kliče po našem odkrivanju. Območje Slovenije je prepredeno z gradovi, dvorci… »

"Nikoli več ne želim slišati enega vprašanja o tej temi"

Zurnal24 09.06.2024
Nemški teniški zvezdnik se je še enkrat razglasil za nedolžnega v zvezi s tožbo nekdanjega dekleta, ki se je končala z izvensodno poravnavo. Četrti igralec sveta Nemec Alexander Zverev želi obrniti nov list v svojem življenju in dokončno zapreti… »

Večina za, a 151 tisoč ljudi je glasovalo proti

Zurnal24 09.06.2024
Večina je podprla uvedbo pomoči pri prostovoljnem končanju življenja. Večina volivcev je na referendumu podprla pomoč pri prostovoljnem končanju življenja. Za je glasovalo 54 odstotkov volivcev, proti pa 46, kažejo rezultati po skoraj 94… »

Gasilska parada ob 60 letnici PGD Jarše – Rodica

Domžalec 09.06.2024
Gasilke in gasilci PGD Jarše – Rodica v letošnjem letu obeležujejo 60-letnico delovanja njihovega društva. V soboto, 8. junija 2024, so priredili gasilsko parado, kjer so slavnostno razvili novi društveni prapor. V paradi so se razvrstili nosilec… »

Dnevni horoskop za ponedeljek, 10. junija 2024

Zurnal24 09.06.2024
Vonj po zmagi in reševanju sprtih strani vam bo tako zelo všeč, da se mu boste težko uprli. Znali boste uporabiti vse faktorje, pomembno vam bo preseči sebe in tiste, ki vas postrani gledajo. Najboljše se boste počutili obdani s prijaznimi ljudmi… »

V kaotični dirki nova zmaga Verstappna, katastrofa Ferrarija

Zurnal24 09.06.2024
Verstappen v Kanadi do jubilejne 60. zmage. Nizozemec Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva formule 1 v Kanadi. Na preizkušnji v Montrealu je premagal Britanca Landa Norrisa (McLaren) in njegovega rojaka Georgea Russlla… »

Stranka Vesna / »Prinesli smo svežino v slovenski politični prostor«

Mladina 09.06.2024
Stranki Vesna se glede na delne in neuradne izide evropskih volitev večine preštetih glasovnic obeta en mandat v prihodnji sestavi evropskega parlamenta. Stranki Vesna se glede na delne in neuradne izide evropskih volitev večine preštetih glasovnic… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem