Arhiv novic 09.06.2024

Luka Dončić navdušil z odgovorom: "Kdo? Slovenija!"

Zurnal24 09.06.2024
Slovenski nogometaši so bili pred odhodom na Euro deležni besed vzpodbude s strani našega NBA zvezdnika. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić velja tudi za velikega ljubitelja nogometa. Glede na to, da je sam branil barve košarkarskega kluba… »

V Franciji po glasovanju na evropskih volitvah pobegnil zapornik

Dnevnik 09.06.2024
V Arlesu na jugu Francije je danes po glasovanju na evropskih volitvah pobegnil zapornik, je sporočilo tožilstvo. Po navedbah vira v zaporu v Arlesu je zapornik pobegnil med nadzorovanim izhodom, med katerim naj bi uveljavil svojo pravico do glasovanja… »

Ganc zapušča vojni kabinet Netanjahuja zaradi nesoglasij o usodi Gaze po koncu vojne

RTV Slovenija 09.06.2024
Izraelski minister Beni Ganc je uresničil svoje grožnje in izstopil iz izraelskega vojnega kabineta, ki je bil oblikovan po napadu Hamasa na Izrael 7. oktobra. "Netanjahu nam preprečuje, da bi napredovali proti pravi zmagi. Zato danes zapuščamo… »

Suzanne Collins se z novim romanom vrača v postapokaliptični svet Iger lakote

RTV Slovenija 09.06.2024
Suzane Collins, ameriška avtorica mladinskih klasik, knjižne serije Igre lakote, se vrača v opustošeni, postapokaliptični svet Panema. Novi roman iz serije sta med drugim navdihnila filozof 18. stoletja in novodobna epidemija širjenja lažnih… »

Dediščina Evrope: Kafka: Milena

RTV Slovenija 09.06.2024
Vsak del nadaljevanke predstavi Kafko v povezavi z enim od pomembnih ljudi ali poglavij njegovega življenja, pripovedovanje pa izhaja iz biografije Reinerja Stacha. Poznanstvo z Mileno Jesensko in njuno kratko razmerje je predstavljeno v peti epizodi… »

Kako (ni)so igrali: Kek nima mirnega spanca

Dnevnik 09.06.2024
Pripravili smo analizo, kako so slovenski nogometni reprezentanti igrali na pripravljalnih tekmah z Armenijo (2:1) in Bolgarijo (1:1). Večina jih še ni v pravi formi. Slovenska nogometna reprezentanca na pripravljalnih tekmah z Armenijo in Bolgarijo ni… »

Sprehajalka psa je v gozdičku našla mrtvo žensko

Necenzurirano 09.06.2024
V mestecu Niebüll na skrajnem severu Nemčije je prebivalce vznemirilo nočno dogajanje. Nekaj po drugi uri ponoči je morala domačinka svojega nemirnega psa odpeljati na sprehod. Odšla sta v bližnji gozdiček, nekoliko izven poti. V nekem trenutku je… »

Ajda Stina Turek – Jutri v jutru

Domžalec 09.06.2024
Ajda Stina Turek je v sredo, 5. junija 2024 objavila svoj nov single z naslovom Jutri v jutru. Kje je Ajda našla inspiracijo za novi singel? Na družabnem omrežju Facebook je zapisala:”Včasih se moraš s partnerjem tud mal skregat, da dobiš… »

EKOLOŠKA KATASTROFA V ISTRI: V premanturskem kampu na terenu vse pristojne službe, aktivirali tudi letalo (FOTO)

Regional 09.06.2024
V premanturskem avtokampu Stupice se je zjutraj zgodila ekološka katastrofa, poroča Glas Istre. V enem od zalivov so v morju našli večjo količino nafte. V teku je čiščenje ter sanacija obale in morja. Puljska luška kapitanija je takoj po prejemu… »

Z nosečniškim trebuščkom v kopalke

Dnevnik 09.06.2024
Manekenka Iskra Lawrence je pred dnevi, v Milanu, nastopila na modni reviji kopalk, kjer se je po brvi sprehodila v šestem mesecu nosečnosti. 33-letnica, ki se bo skupaj s fantom Philipom Payneom razveselila drugega otroka, se je kmalu za tem na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem